مدیرعامل خبرگزاری پانا:

پانا دیگر صرفاً یک خبرگزاری نیست؛ ما شتاب‌دهنده استعدادهای رسانه‌ای ملی هستیم

تهران (پانا) - مدیرعامل خبرگزاری پانا در مراسم بیست و چهارمین سالروز تأسیس این رسانه، با اشاره به عبور از کلیشه‌های رایج خبری توسط دانش‌آموزان، تأکید کرد که پانا با شکستن مرزهای سنتی روایتگری، اکنون به یک «شتاب‌دهنده استانی و ملی» تبدیل شده که در سال گذشته با تولید بیش از ۲۵ هزار محتوا در بازه زمانی کوتاه، رکورد جدیدی از کنشگری فعال نوجوانان را در کالبد رسانه‌ای کشور به ثبت رسانده است.

کد مطلب: ۱۷۰۳۱۲۸
لینک کوتاه کپی شد
پانا دیگر صرفاً یک خبرگزاری نیست؛ ما شتاب‌دهنده استعدادهای رسانه‌ای ملی هستیم

محمد عکاف، مدیرعامل خبرگزاری پانا در تشریح دستاوردهای سال گذشته، طراحی و اجرای سلسله پویش‌های «نوراوی» را نقطه عطفی در تبدیل دانش‌آموزان از یک مشاهده‌گر به یک کنشگر فعال دانست.

وی این مسیر تحولی را شامل طرح‌هایی نظیر «نوراوی اربعین» با هدف بازنمایی باشکوه عشاق الحسین (ع)، پویش «مهر رضوی» جهت پیوند معنویت و نشاط تحصیلی، و همچنین ویژه‌برنامه‌های «نوراوی ۱۳ آبان»، «نوراوی اعتکاف» و «سرای امید» برشمرد؛ مجموعه‌ای از فعالیت‌ها که منجر به بارگذاری نزدیک به ۵ هزار محتوا در تحریریه‌های استانی و تولید بیش از ۳ هزار اثر توسط خودِ دانش‌آموزان در جریان «جشن رمضان» شد.

مدیرعامل پانا همچنین به اقدامات انجام شده در حوزه زیرساخت‌ها، از جمله افتتاح نگارخانه و تحریریه دانش‌آموزی، اشاره کرد و آن را گواهی بر اهمیت حضور فیزیکی و فکری دانش‌آموزان در بدنه رسانه‌ای کشور دانست.

عکاف خبر داد: در سال گذشته، با ۲۴ ساعته شدن خبرگزاری، رکوردی بی‌سابقه در تولید محتوا در وب‌سایت و فضای مجازی به ثبت رسیده است.

عکاف در پایان، از حمایت‌های معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش، مدیران سازمان دانش‌آموزی و تلاش‌های همکاران خود در ستاد مرکزی و دفاتر استانی قدردانی کرد و ابراز امیدواری نمود که با حضور دکتر صبوری، قائم‌مقام سازمان دانش‌آموزی، فعالیت‌های خبرگزاری پانا در دوره جدید با شتاب بیشتری ادامه یابد.

خبرنگار : سمیه خانی عکاس : دانش آموز خبرنگار: نیایش حاجیان

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار