رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران:

روابط عمومی باید زمینه‌ساز اعتماد‌سازی و اندیشه‌سازی ‌باشد

تهران (پانا) - نشست اداره کل روابط عمومی و اطلاع‌رسانی بنیاد با حضور معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران به مناسبت «روز ملی ارتباطات و روابط عمومی» برگزار شد.

کد مطلب: ۱۶۹۹۷۵۵
لینک کوتاه کپی شد
روابط عمومی باید زمینه‌ساز اعتماد‌سازی و اندیشه‌سازی ‌باشد

‌دکتر سید‌احمد موسوی در این نشست که امروز یکشنبه ۲۷ اردیبهشت‌ماه در سالن جلسات بنیاد برگزار شد، درخصوص اهمیت روابط عمومی،اظهارداشت: ما باید به گونه‌ای فعالیت کنیم که فعالیت روابط عمومی دارای تاثیر ماندگار و منحصر به فرد باشد.

 معاون رئیس‌جمهور تصریح کرد:  روابط عمومی در دنیای نوین دارای اهمیت زیادی است، یکی از بخش های تاثیرگذار در موفقیت یک سازمان، روابط عمومی است. روابط عمومی باید به موقع و لحظه ای در رویدادها حضور فعال و موثر داشته باشد.

 دکتر موسوی افزود: باید به دنبال این باشیم در روابط عمومی اقدامات ما اثربخش و دستاوردهای مهمی داشته باشیم. مرجع بودن در روابط عمومی بسیار مهم است و  همکاران روابط عمومی باید تلاش کنند تا در زمینه اطلاع رسانی و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در سازمان نقش مرجع داشته باشند. 

 رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران تاکید کرد: در روابط عمومی همه افراد باید از مهارت‌های حرفه‌ای برخوردار باشند، با تکنیک روز روابط عمومی آشنا باشند و بتوانند فعالیت سازمان را به بهترین شکل و به موقع اطلاع‌رسانی کنند.

معاون رئیس جمهور افزود: روابط عمومی باید بتواند در زمینه اعتماد سازی، اندیشه سازی و ایجاد تصویر مناسب، اقدامات موثر داشته باشد. روابط عمومی در حوزه افکارسنجی و سنجش افکار عمومی مردم و جامعه هدف به طور مستمر تلاش کند و نظرات آنها را به مجموعه‌های مرتبط برای پیگیری امور انعکاس دهد.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار