معاون پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزش و پرورش آذربایجان شرقی تاکید کرد:

حضور دانش‌آموزان و فرهنگیان بعنوان سرمایه ارزشمند جامعه‌ نشانه همبستگی و پویایی آموزش و پرورش است

تبریز (پانا) - معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش تبریز گفت: حضور گسترده فرهنگیان و دانش‌آموزان، به‌ویژه دانش‌آموزان مدارس استعدادهای درخشان، جلوه‌ای از نشاط اجتماعی و همبستگی مجموعه‌های آموزشی شهر تبریز است.

کد مطلب: ۱۶۹۵۳۴۵
لینک کوتاه کپی شد
حضور دانش‌آموزان و فرهنگیان بعنوان سرمایه ارزشمند جامعه‌ نشانه همبستگی و پویایی آموزش و پرورش است

گردهمایی فرهنگیان و دانش‌آموزان تبریز به مناسبت هفته معلم و روز سمپاد دوشنبه ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۵ در میدان ساعت برگزار شد. این مراسم با حضور گسترده دانش‌آموزان مدارس استعدادهای درخشان و فرهنگیان شهر همراه بود.  

در این برنامه، محمد صادق‌زاده با تبریک هفته معلم و روز سمپاد، از حضور پرشور فرهنگیان و دانش‌آموزان در این گردهمایی قدردانی کرد و گفت: این تجمع نماد همدلی، همکاری و مشارکت فعال جامعه فرهنگی و دانش‌آموزی شهر تبریز است. معلمان، ستون‌های استوار تعلیم و تربیت هستند و دانش‌آموزان امروز، سرمایه‌های فردای کشور.

او افزود: دانش‌آموزان سمپادی که امروز به‌مناسبت روز سمپاد حضور پرباری در این برنامه دارند، نشان داده‌اند که علاوه بر تلاش علمی، در عرصه‌های فرهنگی و اجتماعی نیز دغدغه‌مند و تأثیرگذارند. 

صادق‌زاده با اشاره به نقش نهاد آموزش و پرورش در ترویج ارزش‌های فرهنگی و تربیتی در مدارس تأکید کرد: هفته معلم فرصتی برای یادآوری جایگاه والای فرهنگیان و بازنگری در مسیر تربیت نسل آینده است. آموزش و پرورش باید الگوی اخلاق، مسئولیت‌پذیری و امید در جامعه باشد.

وی در پایان از همکاری نواحی پنج‌گانه آموزش و پرورش تبریز و ناحیه سه میزبان برنامه تقدیر کرد و یادآور شد: انسجام و هماهنگی این نواحی در برگزاری برنامه‌های فرهنگی و آموزشی، نشانه بلوغ سازمانی و تعهد به ارتقای فرهنگ تعلیم و تربیت در شهر تبریز است.

این مراسم با اجرای برنامه‌های هنری، سرود دانش‌آموزی و حضور خانواده‌های فرهنگیان همراه بود و در فضایی صمیمی و پرشور به پایان رسید.

عکاس : دانش‌آموز: یسنا عسگری

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار