مدیرکل آموزش و پرورش خراسان شمالی:

رتبه نخست جشنواره شهید رجایی؛ تحقق «عدالت آموزشی» در سایه تلاش همگانی است

خراسان شمالی(پانا)- مدیرکل آموزش و پرورش استان خراسان شمالی، بیان کرد :، از کسب رتبه نخست استانی در جشنواره شهید رجایی در شاخص‌های ارزیابی عملکرد عمومی و اختصاصی خبر داد و این موفقیت را حاصل تلاش همکاران، دانش‌آموزان و خانواده‌ها دانست. وی با اشاره به تبیین دستاوردهای علمی، فرهنگی و آموزشی استان در این نشست، بر اولویت «نهضت عدالت آموزشی» تاکید کرد.

کد مطلب: ۱۶۹۲۹۰۴
لینک کوتاه کپی شد
 رتبه نخست جشنواره شهید رجایی؛ تحقق «عدالت آموزشی» در سایه تلاش همگانی است

 علی متقیان  با گفت‌وگو با پانا و با اشاره به تصمیمات اتخاذ شده براساس مصوبه شورای عالی امنیت ملی، اعلام کرد: «تمامی آموزش‌ها از کودکستان تا مقاطع متوسطه و مراکز زبان‌های خارجی در استان به صورت مجازی پیگیری می‌شود، وی با تقدیر از معلمان فداکار که در جبران عقب‌افتادگی تحصیلی دانش‌آموزان، حتی در فضاهای باز، خانه‌ها و مساجد کوشیده‌اند، بر اتحاد مقدس میان معلمان، خانواده‌ها و دانش‌آموزان تاکید کرد و ابراز امیدواری نمود که با ریشه‌کن شدن شرایط، مدارس به صورت حضوری فعالیت خود را از سر گیرند.»

مدیرکل آموزش و پرورش در خصوص سرویس مدارس، توضیح داد: «این موضوع در حیطه اختیارات این نهاد نیست و تصمیم‌گیری نهایی بر عهده شورای ترافیک شهرستان به عنوان مرجع ذی‌صلاح است. وی از دریافت دستورالعملی از وزارت کشور خبر داد و اعلام کرد که پس از پیگیری و ابلاغ از سوی استانداری، اطلاع‌رسانی لازم به مردم صورت خواهد گرفت.»

متقیان در راستای سنجش کودکان بدو ورود به دبستان، متقیان تاکید کرد: «این فرآیند به صورت حضوری انجام می‌شود و خانواده‌ها می‌توانند با مراجعه به سامانه «سیرت دو»، نسبت به نوبت‌گیری در هر نقطه از کشور اقدام نمایند. وی با اشاره به کاهش حدود دو هزار نفری ورودی کلاس اول در سال جاری (مجموعاً ۱۴,۵۵۰ نفر)، اطمینان داد که این روند کاهشی در برنامه‌ریزی‌های آموزش و پرورش خللی ایجاد نخواهد کرد و با افزایش آمار در دوره متوسطه اول جبران خواهد شد.»

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان شمالی با بیان اینکه استان در سال گذشته ۸۰ فضای آموزشی جدید را به مجموعه آموزش و پرورش اضافه کرده و برای ۲۷ پروژه دیگر نیز برنامه‌ریزی شده است، بر تلاش برای رسیدن به شاخص‌های «نهضت عدالت آموزشی» شرح داد.

وی مشکل اصلی را در برخی مدارس مرکز استان و شهرستان شیروان و گرمه دانست که با تراکم جمعیتی بالا مواجه هستند. متقیان از ممنوعیت ثبت‌نام دانش‌آموزان با تراکم بیش از ۳۵ نفر در پایه اول از سال گذشته خبر داد و ابراز امیدواری کرد با برنامه‌ریزی‌های آتی، وضعیت مدارس دو نوبته نیز بهبود یابد.

 مدیرکل آموزش و پرورش خراسان شمالی در ادامه افزود :«با افزایش سیزده هنرستان در سال گذشته و برنامه‌ریزی برای افزودن بیش از ده هنرستان دیگر، تعداد هنرستان‌های استان به ۱۲۰ باب خواهد رسید. مدیرکل آموزش و پرورش همچنین از عدم مشکل جدی در حوزه نیروی انسانی خبر داد و از همکاران خواست تا در زمینه حفظ و جذب نیرو در رشته‌های مورد نیاز، تلاش نمایند.»

در پایان، متقیان شرح داد :« از نمایش «جلوه‌های ویژه ارزشمند» توسط معلمان فداکار که حتی در شرایط خاص آموزشی، با جدیت به امر تعلیم و تربیت پرداخته‌اند، قدردانی کرد. وی همچنین از نقش مهم خیرین در توسعه فضاهای آموزشی و درمانی دانش‌آموزان سخن گفت و بر استمرار این همکاری‌ها تاکید نمود.»
 

 

خبرنگار : سینا مشتاقی

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار