دنیامالی: دولت درباره حضور ایران در جام جهانی فوتبال تصمیم گیری می‌کند

تهران (پانا) - وزیر ورزش و جوانان گفت: تصمیم گیری برای حضور یا عدم حضور تیم ملی فوتبال ایران در جام جهانی به عهده دولت است.

کد مطلب: ۱۶۸۲۲۴۰
لینک کوتاه کپی شد
دنیامالی:  دولت درباره حضور ایران در جام جهانی فوتبال تصمیم گیری می‌کند

احمد دنیامالی در حاشیه مجمع جهانی ورزش‌های سنتی در ترکیه و در گفت‌و‌گو با خبرنگار گروه ورزشی خبرگزاری صدا و سیما،گفت: بدون شک دولت با بررسی جمیع جهات و همچنین در تعامل با شورای عالی امنیت ملی تصمیم مقتضی را اتخاذ خواهد کرد.

وی افزود: وظیفه ما در وزارت ورزش آماده سازی تیم ملی برای جام جهانی است که این موضوع در حال انجام است و در نهایت ما تابع تصمیم دولت و شورای امنیت ملی درباره حضور یا عدم حضور در جام جهانی هستیم.

وزیر ورزش و جوانان گفت: درحال رایزنی برای فراهم کردن شرایط دیدار دوستانه تیم ملی فوتبال کشورمان با تیم ملی ترکیه در اردیبهشت ماه هستیم.

وی افزود: با توجه به اینکه تیم ملی فوتبال ترکیه اخیرا به جام جهانی صعود کرده و تیم ملی فوتبال ایران نیز در مرحله آماده سازی برای حضور احتمالی در این جام قرار دارد، این دیدار دوستانه می‌تواند برای تیم فوتبال کشورمان بسیار مفید واقع شود.

دنیا مالی با اشاره به چگونگی و محل برگزاری ادامه مسابقات لیگ برتر فوتبال گفت: شصت و دو بازی لیگ برتر باقی مانده است و ما استان‌های مختلف را ارزیابی کرده‌ایم بنابراین آنهایی که بیشترین زمین،استادیوم و امکانات اقامتی را داشته باشند در اولویت ما هستند لذا در حال نهایی کردن تصمیم خود در این باره هستیم و قرار است رقابت‌ها به صورت متمرکز برگزار شوند البته باید شرایط مورد بررسی قرار گیرد.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار