متخصص تغدیه و طب‌سنتی در استان البرز:

دمنوش در دوران جنگ و بحران، معجونی برای قلب شجاع و ذهن آرام است

کرج(پانا)_متخصص تغدیه و طب‌سنتی در استان البرز گفت: با ترکیب سیب، بِه و بادرنجبویه می‌توان دمنوشی مقوی برای دوران جنگ و بحران تهیه کرد، معجونی برای قلب شجاع و ذهن آرام است.

کد مطلب: ۱۶۷۸۹۳۲
لینک کوتاه کپی شد
دمنوش در دوران جنگ و بحران، معجونی برای قلب شجاع و ذهن آرام است

لاله امانی در گفت‌وگو با پانا عنوان کرد: «این دمنوش ترکیبی، یکی از بهترین درمان‌ها برای عارضه‌هایی چون اضطراب، استرس، افسردگی، بدخوابی، فکر و خیال، پرحرفی با خود، و همچنین کاهش سوءظن و شکاکیت ناشی از غلبه سودا است.»

وی افزود: «این ترکیب گیاهی برای موارد ضعف بدن نیز بسیار مناسب بوده و به عنوان یک خونساز طبیعی عمل می‌کند.»

امانی ادامه داد: «این دمنوش به طور خاص برای کمک به درمان افتادگی دریچه قلب نیز مفید است و اثرات مثبت قابل توجهی در این زمینه نشان داده است.» 

متخصص تغدیه و طب‌سنتی تأکید کرد: «خواص این دمنوش در تقویت قلب و افزایش روحیه شجاعت، آن را به گزینه‌ای ایده‌آل برای افرادی تبدیل کرده است که در دوران پرفشار زندگی نیاز به آرامش و استحکام روحی دارند.»

وی اظهار کرد: «این دمنوش می‌تواند در بهبود کیفیت خواب و کاهش کابوس‌های شبانه نیز مؤثر باشد.»

امانی در ادامه توضیح داد: «بسیاری از مشکلات روحی و روانی که امروزه افراد با آن دست و پنجه نرم می‌کنند، ریشه در عدم تعادل اخلاط بدن، به ویژه غلبه سودا دارد و این دمنوش با متعادل کردن مزاج، به رفع این مشکلات کمک می‌کند.»

وی خاطرنشان کرد: «ترکیب سیب و بِه به دلیل طبع معتدل و تقویت‌کنندگی‌شان و همچنین بادرنجبویه به دلیل خواص آرام‌بخش و نشاط‌آور، یک هم‌افزایی درمانی فوق‌العاده‌ای را ایجاد می‌کنند.»

این متخصص در پایان تصریح کرد: «این دمنوش نه تنها برای دوران جنگ و بحران که استرس و اضطراب در اوج خود قرار دارد، بلکه به طور کلی برای حفظ سلامت قلب و روان در زندگی روزمره نیز توصیه می‌شود. مصرف منظم و صحیح این دمنوش می‌تواند به ارتقاء سطح کلی سلامت جسمی و روانی افراد کمک کند.»

 

خبرنگار : دانش‌آموز: فاطمه زهرا تجری

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار