مسئول خبرگزاری پانا شهر تهران:

پویش «از آتش افسانه تا آوای ایران‌زمین»، فرصتی برای تقویت هویت فرهنگی و ملی دانش‌آموزان است

تهران (پانا) - مسئول خبرگزاری پانا شهر تهران بر اهمیت پویش «از آتش افسانه تا آوای ایران زمین» تأکید کرد و آن را فرصتی استثنایی برای دانش‌آموزان دانست تا با نقالی و روایت داستان‌های شاهنامه فردوسی، نه‌تنها به زنده‌ نگه‌داشتن فرهنگ غنی ایرانی کمک کنند، بلکه روح ملی‌گرایی و عشق به وطن را در خود تقویت کنند.

کد مطلب: ۱۶۷۷۴۲۲
لینک کوتاه کپی شد
پویش «از آتش افسانه تا آوای ایران‌زمین»، فرصتی برای تقویت هویت فرهنگی و ملی دانش‌آموزان است

در شرایطی که ایران عزیز با چالش‌های جدی ناشی از جنگ و تجاوز به حریم فرهنگی و انسانی خود مواجه است، هر روز خبرهای تلخی از شهادت دانش‌آموزان بی‌گناه و فرهنگیان دلسوز به گوش می‌رسد. این وقایع نشان‌دهنده‌ این است که ضرورت حفظ هویت فرهنگی و ملی ما بیش از پیش احساس می‌شود.

خبرگزاری پانا شهر تهران در این راستا به‌پاس حفظ و پاسداشت فرهنگ باستانی مقاومت ایران و زنده نگه‌داشتن حماسه‌های کهن و آخرین روز سرایش شاهنامه،   پویش بزرگی را تحت عنوان «از آتش افسانه تا آوای ایران‌زمین» برای دانش‌آموزان پایتخت برگزار می‌کند.

زهره دارابی، مسئول خبرگزاری پانا شهر تهران در گفت‌وگو با خبرنگار پانا  اظهار کرد: «این پویش به‌عنوان یک اقدام فرهنگی، فرصتی فراهم می‌آورد تا دانش‌آموزان با هنر نقالی، داستان‌های شاهنامه فردوسی را زنده کرده و از این طریق، صدای حماسه و فرهنگ ایرانی را در نسل نو طنین‌انداز کنند.»

دارابی تأکید کرد: «شرکت در این پویش برای تمامی دانش‌آموزان شهر تهران آزاد است و محور اجرا بر روایت داستان‌های شاهنامه فردوسی خواهد بود.

او افزود: «قصد داریم با استفاده از نمادهای ایرانی از جمله پرچم و لباس‌های محلی، حس ملی‌گرایی و عشق به وطن را در نوجوانان تقویت کنیم. امروزه، تجلی هنر نقالی و روایتگری می‌تواند به عنوان ابزاری قوی برای انتقال ارزش‌ها و مفاهیم فرهنگی و تاریخی کشور ما باشد.»

مسئول خبرگزاری پانا شهر تهران ابراز امیدواری کرد که این پویش به تقویت روحیه مقاومت و استقامت در برابر بیگانگان و ترویج ارزش‌های فرهنگی در نسل جدید کمک کند.

وی تأکید کرد: «در این روزها که با چالش‌های جدی روبه‌رو هستیم، حفظ هویت و فرهنگ ایرانی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.  باید این مفاهیم را به نسل آینده منتقل کنیم تا آن‌ها نیز با تمام وجود به سرزمین‌شان عشق بورزند.»

مسئول خبرگزاری پانا شهر تهران با بیان اینکه انتظار می‌رود جمعیت زیادی از دانش‌آموزان شهر تهران در این پویش شرکت کنند، ابراز کرد: «امیدواریم این پویش به تقویت روحیه مقاومت و استقامت در برابر بیگانگان و ترویج ارزش‌های فرهنگی در نسل جدید کمک کند.»

خبرنگار : سمیه خانی

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار