رد درخواستهای ویتکاف برای آتشبس از سوی ایران
تهران (پانا) - یک روزنامه انگلیسی نوشت که ایران درخواست آمریکا برای آتش بس را رد کرده است. این درخواست را استیو ویتکاف فرستاده ترامپ در مذاکرات ایران و آمریکا به مقامات ایران ارائه داده است.
پاتریک وینتور، سردبیر دیپلماتیک روزنامه گاردین در تحلیلی با عنوان "ایران در مواجهه با تهاجم آمریکا و اسرائیل، سرسختتر میشود" نوشت: ایران دو پیام از استیو ویتکاف، فرستاده ویژه دونالد ترامپ، را که خواستار برقراری آتشبس بود، رد کرده است، زیرا رهبران ایران احساس می کنند که در این جنگ شکست نمی خورند و در مقابل این رئیس جمهور آمریکا است که تحت فشار سیاسی برای پایان دادن به جنگ است.
این روزنامه انگلیسی افزود: وزارت امور خارجه ایران در گفتگو با کشورهایی که پیشنهاد میانجیگری دادهاند، در حال بررسی این موضوع است که آیا این جنگ نیز مانند ژوئن سال گذشته (خرداد ۱۴۰۴) می تواند به سادگی متوقف شود، یا باید با نوعی توافق به پایان برسد که ممکن است شامل لغو مشروط تحریمهای اقتصادی ایالات متحده باشد.
گاردین افزود: تحلیل کلی مقامات ایران این است که نظام پابرجا خواهد ماند و از این رو در این مرحله نباید به دنبال هیچ توافقی باشند.
ارسال دیدگاه