در گفت‌وگو با پانا:

شهادت دانش‌آموزان میناب، قلب هر انسانی را به درد می‌آورد

این فرشته‌های کوچک هیچ نقشی در منازعات بزرگسالان نداشتند/پرپر شدن دختران دانش‌آموز، وجدان جهان را به درد آورد/دختران دانش‌آموز میناب فرشته‌هایی بودند که قربانی خشونت شدند

تهران (پانا) - یک کارگردان با اشاره به شهادت دانش‌آموزان مدرسه‌ای در میناب در حملات اخیر گفت: این کودکان کوچک و معصوم، فرشته‌هایی بودند که هیچ نقشی در منازعات و درگیری‌های بزرگسالان نداشتند و فقط برای درس خواندن به مدرسه رفته بودند.

کد مطلب: ۱۶۷۲۵۱۲
لینک کوتاه کپی شد
شهادت دانش‌آموزان میناب، قلب هر انسانی را به درد می‌آورد

داود بیدل در گفت‌وگو با  پانا درباره شهادت دانش‌آموزان مدرسه میناب اظهار کرد: «این دانش‌آموزان بی‌گناه با هزاران امید و آرزو صبح از خانه خارج شدند، کیف‌هایشان را برداشتند و با لبخند به مدرسه رفتند؛ اما نمی‌دانستند که چند ساعت بعد قرار است جانشان را از دست بدهند.»

وی با ابراز تأسف از این حادثه افزود: «این شهدا در واقع فرشته‌های معصومی بودند که هیچ نقشی در ماجراهای بزرگسالان نداشتند. آن‌ها فقط در حال زندگی کردن و درس خواندن بودند، اما متأسفانه در این حادثه غرق در خون شدند.»

بیدل ادامه داد: «چنین اتفاقی بدون تردید برای هر انسانی دردناک است. فرقی نمی‌کند فرد مسلمان باشد یا غیرمسلمان؛ هر انسانی با وجدان بیدار، از شنیدن چنین خبری متأثر می‌شود و آن را محکوم می‌کند.»

وی با اشاره به تأثر عمومی از این حادثه گفت: «پرپر شدن این فرشته‌های کوچک، دل همه مردم را به درد آورده و جامعه را در اندوه فرو برده است.»

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار