رقابت ۹۰۰ تیم در مرحله استانی مسابقات آماده

تهران (پانا) - مرحله استانی چهاردهمین دوره مسابقات آماده با حضور قریب به ۹۰۰ تیم دختر و پسر از سراسر کشور در ۳۱ استان توسط معاونت پیش دبستانی و دانش‌آموزی سازمان جوانان جمعیت هلال احمر برگزار می‌شود.

کد مطلب: ۱۶۶۸۳۹۲
لینک کوتاه کپی شد
رقابت ۹۰۰ تیم در مرحله استانی مسابقات آماده

وحید ایمانی، معاون پیش‌دبستانی و دانش‌آموزی سازمان جوانان جمعیت هلال احمر ضمن اعلام این خبر گفت: این رقابت‌ها که  تا ۱۵ اردیبهشت ماه سال ۱۴۰۵ ادامه خواهد داشت، با هدف ترویج فرهنگ نوعدوستی، خودامدادی و دگرامدادی، تقویت کار گروهی، تاب‌آوری و مسئولیت‌پذیری اجتماعی و با شرکت قریب به ۱۴ هزار نفر از برگزیدگان مرحله شهرستانی انجام می شود.  

ایمانی، با اشاره به محوریت این مسابقات در ۸ آیتم امدادی گفت: مخاطرات (پناه‌گیری و خروج ایمن)، انتقال و حمل مصدوم، اطفاء حریق و سوختگی، ارزیابی و کنترل علائم حیاتی (احیاء قلبی ریوی)، آسیب‌های بافت نرم (پانسمان و بانداژ)، آسیب‌های اسکلتی (آتل‌بندی و شکستگی) و اسکان اضطراری از جمله این محورهاست.

وی تصریح کرد: «این رقابت‌ها فرصتی برای ارتقای مهارت‌های امدادی دانش‌آموزان در شرایط بحران و ترویج روحیه نیکوکاری است و به صورت دوستانه و همراه با نیک‌ورزی برگزار می شود، این مهم در بخش جام بشردوستی رقم می‌خورد. در همین راستا برای اولین بار آزمون سراسری دادرس با محتوای تاب آوری اجتماعی بر بستر شبکه هلالیتا انجام خواهد شد.»

معاون پیش‌دبستانی و دانش‌آموزی سازمان جوانان جمعیت هلال احمر گفت:  تیم‌های برتر ۳۱ استان به مرحله کشوری  راه خواهند یافت و پوشش خبری مسابقات بر بستر شبکه هلالیتا به آدرس https://eitaa.com/helalitaa انجام می‌شود.

 

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار