مدیر آموزش و پرورش شهرستان ملارد:

توجه به استعدادهای دانش آموزان و کمک به شکوفایی آنها یکی از عوامل موثر برای آینده کشور است

ملارد(پانا)- مدیر آموزش و پرورش شهرستان ملارد در هشتمین جلسه شورای آموزش و پرورش توجه به استعدادهای دانش آموزان را یکی از عوامل موثر برای آینده کشور دانست.

کد مطلب: ۱۶۶۸۳۱۴
لینک کوتاه کپی شد
توجه به استعدادهای دانش آموزان و کمک به شکوفایی آنها یکی از عوامل موثر برای آینده کشور است

داود محمدی فام، در جلسه شورای آموزش‌و‌پرورش با اشاره به درخشش دانش‌آموزان شهرستان ملارد در سطح کشور، گفت: این افتخارآفرینی نتیجه تلاش‌های بی‌وقفه مدیران و دانش‌آموزان تلاشگری است که با همت خود پرچم ایران را بالا برده‌اند. از تمامی این عزیزان صمیمانه تقدیر و تشکر می‌کنم.

وی با تأکید بر نقش محوری پژوهش‌سراها در کسب این موفقیت‌ها، افزود: درخشش دانش‌آموزان ما در سطح کشور در زمینه پژوهشی، نتیجه مستقیم تلاش‌های بی‌وقفه پژوهش‌سرا بوعلی سینا است. لازم است توجه بیشتری به امکانات و اقدامات این مجموعه انجام گیرد تا بستر برای شکوفایی استعدادهای بیشتر فراهم شود.

محمدی فام در بخش دیگری از سخنان خود به انتخاب شورای آموزش و پرورش شهرستان ملارد به عنوان شورای برتر در استان تهران اشاره کرد و اظهار داشت: این افتخار بزرگ را مدیون تلاش‌های بی‌وقفه فرهنگیان عزیز هستیم. بدون تردید، برگزاری کلاس‌ها و کارگروه‌های آموزشی برای دبیران، معاونان پرورشی و مدیران، یکی از مؤثرترین عوامل در ارتقای کیفیت سطح آموزشی مدارس شهرستان به شمار می‌رود.

مدیر آموزش و پرورش ملارد در ادامه به نقش آفرینی دانش‌آموزان و معلمان در حماسه یاوران انقلاب اشاره کرد و گفت: در این حماسه، دانش‌آموزان و معلمان ملاردی نقش‌آفرینی پررنگی داشتند که این حضور نشان‌دهنده بصیرت، آگاهی و وحدت میان مردم و دانش‌آموزان این شهرستان است.

وی با بیان اینکه توجه به امکانات و رفاهیات مدارس از وظایف اصلی آموزش و پرورش است، تصریح کرد:توجه به استعدادهای دانش‌آموزان و کمک به شکوفایی آن‌ها، یکی از عوامل مؤثر برای ساختن آینده کشور محسوب می‌شود. ما موظفیم زمینه‌های لازم برای پرورش این استعدادها را فراهم کنیم.

محمدی فام در پایان خاطرنشان کرد:وجود فرهنگیان تلاشگر و فرهیخته، زمینه‌ساز تربیت نسلی خواهد بود که برای ساختن ایرانی آباد و مقتدر تلاش می‌کنند و سال‌های سال به این مرز و بوم خدمت خواهند کرد.

 

خبرنگار : دانش‌آموز، مبینا حسنی.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار