فرمانده سپاه جوادالائمه محمدشهر کرج:

رسانه‌های غربی دستاوردهای ایران را وارونه جلوه می‌دهند

کرج(پانا)-فرمانده سپاه ناحیه جوادالائمه محمدشهر کرج تأکید کرد: رسانه‌های غربی دستاوردهای ایران را وارونه جلوه می‌دهند زیرا افرادی که تولید محتوا کار می‌کنند باید نسبت به این موضوعات حساس‌تر باشند.

کد مطلب: ۱۶۶۶۴۰۰
لینک کوتاه کپی شد
رسانه‌های غربی دستاوردهای ایران را وارونه جلوه می‌دهند

سعید قره‌داغی  ضمن قدردانی از عوامل اجرایی، بر قدرت رسانه و لزوم مقابله با وارونه‌نمایی دستاوردهای ایران درحوزه‌های کلیدی در اختتامیه چهارمین رویداد تولید محتوای دیجیتال بسیج این ناحیه، با تقدیر از برگزارکنندگان رویداد، عنوان کرد: شما قدرت رسانه را بیش از هرکسی درک می‌کنید.

وی در ادامه به پدیده «شیءانگاری رسانه‌ای» اشاره کرد و گفت: اینکه ما گاهی اوقات دچار غفلت در این حوزه می‌شویم و رسانه‌های غربی خیلی از ویژگی‌های برتر ما را به صورت وارونه جلوه می‌دهند و همان نقطه قوت ما، نقطه ضعف ما می‌شود.

فرمانده سپاه ناحیه جوادالائمه با اشاره به دستاوردهای بزرگ کشور در حوزه‌هایی نظیر هسته‌ای، پزشکی و انرژی، افزود: دستاورد‌های کلان داریم، اما متأسفانه طوری وارونه نشان می‌دهند که انگار فقط در ساخت بمب هسته‌ای می‌خواهیم اقدام کنیم.

وی همچنین به مسئله حجاب و آزادی زنان در جامعه اسلامی پرداخت و بیان کرد: در همین حوزه حجاب و آزادی زنان را در جامعه اسلامی ببینید چقدر ما نقش‌آفرینی داشته‌ایم و خیلی از زنان ما در اداره و شرکت‌های مختلف فعالیت می‌کنند؛ رسانه شیطانی چقدر بحث محدودیت حجاب در ایران را جلوه می‌دهد و می‌گوید ایرانیان برخورد مناسبی با زنان ندارند، در صورتی که والاترین برخورد را در ایران داریم.

قره‌داغی متعهدسازی فعالان فضای مجازی را خواستار شد و خاطرنشان کرد: افرادی که تولید محتوا کار می‌کنند باید نسبت به این موضوعات حساس‌تر باشند و مطمئناً از این ظرفیت مقابله کرده و نگذارید از چیزهایی که به عنوان دستاورد اصلی ما است، وارونه در دنیا جلوه دهند.در حوزه فضای مجازی و رسانه باید باور کنیم ظرفیت بیشتری داریم، اما در عمل ۱۰۰ نیستیم و باید توانمان را جذب کنیم تا ان‌شاءالله شما در ادامه مسیر انقلاب زحمات زیادی بکشید.

وی در پایان با تأکید بر مسئولیت اجتماعی فعالان رسانه، گفت: شما نقش‌آفرینی مهمی دارید که به مردم امید بدهید. ما می‌توانید با تولیدات خود بحث امید را در کشور زنده نگه داریم.

 

خبرنگار : آیلار فیضی

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار