توانمندسازی دانشآموزان، گامی مؤثر در کاهش آسیبهای ناشی از حوادث است
تویسرکان(پانا)-رئیس جمعیت هلالاحمر شهرستان تویسرکان با تأکید بر نقش آموزشهای عملی در افزایش آمادگی دانشآموزان، از برگزاری کاربینی عملیاتی طرح ملی دادرس ویژه دانشآموزان متوسطه اول در مدارس این شهرستان خبر داد.
مریم زبده، رئیس جمعیت هلالاحمر شهرستان تویسرکان، با اشاره به اجرای کاربینی عملیاتی طرح ملی دادرس گفت: این طرح با هدف ارتقای سطح آگاهی و توانمندسازی دانشآموزان در مواجهه با حوادث و بلایای طبیعی و غیرطبیعی طراحی و توسط واحد جوانان هلالاحمر در مدارس متوسطه اول شهرستان برگزار شد.
وی افزود: در قالب این طرح، دانشآموزان مدارس دخترانه و پسرانه بهصورت مجزا و عملی با مهارتهای کمکهای اولیه و امداد و نجات آشنا شدند تا بتوانند در شرایط اضطراری واکنش صحیح و مؤثر داشته باشند.
زبده با بیان اینکه آموزشها بهصورت میدانی و شبیهسازیشده انجام شد، خاطرنشان کرد: دانشآموزان با نحوه استفاده از تجهیزات تخصصی امداد و نجات از جمله ماشین ست نجات، ست SOS و ابزارهای هیدرولیک آشنا شدند و تجربهای نزدیک به شرایط واقعی حوادث را کسب کردند.
رئیس جمعیت هلالاحمر شهرستان تویسرکان تصریح کرد: آموزشهای عملی و کاربینی نقش مهمی در افزایش اعتمادبهنفس، مسئولیتپذیری و آمادگی دانشآموزان برای مواجهه با بحرانها دارد و میتواند در کاهش آسیبهای احتمالی در حوادث مؤثر باشد.
ارسال دیدگاه