دانش‌آموز خبرنگار پانا استان البرز:

هر ایده‌ای،اگر با نیت خالص اجرا شود، می‌تواند منشأ اثر باشد

کرج(پانا) –دانش‌آموز خبرنگار پانا استان البرز گفت: هر ایده‌ای، حتی کوچک، اگر با نیت خالص و توکل به خدا اجرا شود، می‌تواند منشأ اثر باشد. نوآوری حقیقی از قلبی متصل به خداوند سرچشمه می‌گیرد.

کد مطلب: ۱۶۵۸۶۸۲
لینک کوتاه کپی شد
هر ایده‌ای،اگر با نیت خالص اجرا شود، می‌تواند منشأ اثر باشد

در مراسم اختتامیه طرح نو راوی اعتکاف که   با هدف تجلیل از دانش‌آموزان فعال در حوزه روایت‌گری نوین اعتکاف برگزار شد، از سوگند مقدم، دانش‌آموز خبرنگار پرتلاش خبرگزاری پانا استان البرز  به عنوان دانش‌آموز «نو راوی منتخب اعتکاف» در سطح کشور امروز سه‌شنبه ۷بهمن‌ماه  با حضور مسئولین وزارت آموزش و پرورش  در سازمان دانش‌آموزی جمهوری اسلامی ایران   مورد تقدیر  قرار گرفت.

در این مراسم   که   با هدف ارج نهادن به خلاقیت، نوآوری و ارتقای سطح کیفی برنامه‌های معنوی اعتکاف برگزار شد بر نقش مؤثر نسل نوجوان در پیوند مفاهیم دینی با نگاه نو و آینده‌نگر تأکید گردید.

سوگند مقدم در حاشیه این مراسم در گفت‌وگو با پانا با اشاره به اهمیت خلاقیت در مسیر بندگی اظهار کرد: «این تقدیر به من نشان داد که نوآوری و خلاقیت در مسیر عبودیت نه‌تنها مغایرتی با دین ندارد، بلکه می‌تواند خود نوعی عبادت باشد.دین اسلام، دین پویایی، تفکر و رشد است و همواره انسان را به تعقل دعوت می‌کند.»

وی همچنین با خطاب قرار دادن دانش‌آموزان حاضر در اختتامیه طرح نو راوی اعتکاف افزود: « هر یک از ما در این فضای معنوی، دارای توانایی منحصربه‌فردی هستیم.نباید منتظر دستور دیگران برای فعالیت بمانیم؛ بلکه هر ایده‌ای، حتی کوچک، اگر با نیت خالص و توکل به خدا اجرا شود، می‌تواند منشأ اثر باشد.نوآوری حقیقی از قلبی متصل به خداوند سرچشمه می‌گیرد.»

این دانش‌آموز خبرنگار  در پایان ضمن قدردانی از  رئیس سازمان دانش‌آموزی و مسئول خبرگزاری پانا   استان البرز که زمینه بروز و رشد دانش‌آموزان را در  این فعالیت‌ها فراهم کردند، تشکر کرد و  گفت : «امیدوارم در چنین پویش‌هایی نسل نوجوان امروز بتواند پیونددهنده سنت‌های اصیل دینی با نگاه خلاق و آینده‌نگر باشد.»

 

 

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار