معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست در گفت‌وگو با پانا خبر داد:

اقدامات چندمحوری سازمان محیط زیست برای ارتقای امنیت محیط‌بانان

تهران (پانا) - رئیس سازمان حفاظت محیط زیست با اشاره به پیگیری چندمحوری برای ارتقای امنیت محیط‌بانان، از اصلاح قانون حمل سلاح، تجهیز نیروها، بهره‌گیری از فناوری‌های نوین و افزایش نیروی انسانی خبر داد.

کد مطلب: ۱۶۵۶۷۴۱
لینک کوتاه کپی شد
اقدامات چندمحوری سازمان محیط زیست برای ارتقای امنیت محیط‌بانان

شینا انصاری در گفت‌وگو با پانا، درخصوص اقدامات صورت‌گرفته برای ارتقای امنیت محیط‌بانان، بیان کرد: «در حال حاضر، موضوع امنیت محیط‌بانان را در چند محور اصلی پیگیری می‌کنیم. یکی از مهم‌ترین اقدامات، اصلاح قانون حمل سلاح است که با اولویت بالا در دستور کار قرار دارد. این اصلاحات در کمیسیون‌های تخصصی مجلس پیشرفت قابل توجهی داشته و امیدواریم موارد مدنظر سازمان محیط زیست  لحاظ شود تا حمایت‌های قضایی لازم و کافی برای محیط‌بانان تأمین گردد.»

معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست با اشاره به سایر محورهای اجرایی افزود: «علاوه بر اصلاح قانون، موضوع تجهیز محیط‌بانان، بهره‌گیری از فناوری‌های نوین و همچنین افزایش نیروی انسانی نیز در دستور کار قرار دارد. متأسفانه در زمینه نیروی انسانی با کمبود جدی مواجه هستیم و این موضوع را نیز در قالب برنامه‌ای چندمرحله‌ای دنبال می‌کنیم.»

انصاری درخصوص انجام اقدامات تربیتی و فرهنگی برای فرهنگ سازی در حوزه حفاظت از محیط زیست، بیان کرد: «ترکیب اقدامات حفاظتی برای محیط‌بانان و آموزش‌های فرهنگی برای نسل جدید، در تحقق اهداف بلندمدت سازمان محیط زیست کمک کننده هستند. امیدواریم با تداوم این رویکرد، شاهد ارتقای امنیت شغلی محیط‌بانان و افزایش آگاهی عمومی نسبت به مسائل زیست‌محیطی باشیم.»

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار