استاندار آذربایجان شرقی:

عدم همکاری برخی سازمان‌ها در مولدسازی ترک فعل محسوب می‌شود

تبریز (پانا) - استاندار آذربایجان شرقی گفت: عدم همکاری برخی دستگاه‌ها در موضوع مولدسازی به عنوان ترک فعل محسوب خواهد شد و کارگروه مولدسازی نسبت به شناسایی اموال مازاد آن‌ها اقدام خواهد کرد.

کد مطلب: ۱۶۵۶۵۱۷
لینک کوتاه کپی شد
عدم همکاری برخی سازمان‌ها در مولدسازی ترک فعل محسوب می‌شود

بهرام سرمست در جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه استان، نهضت عدالت آموزشی و مدرسه‌سازی را جزء اولویت‌های مهم رئیس جمهور دانست و گفت: طبق گزارشات رسمی از نظر پیشرفت پروژه مدرسه‌سازی در رتبه چهارم و از نظر تعداد مدارس در رتبه ۷ کشور قرار داریم.

استاندار آذربایجان شرقی با یادآوری استفاده از ظرفیت‌های مولدسازی، بر تسریع بر اتمام ۳۸ پروژه ملی در استان تأکید کرد.

وی با بیان اینکه سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی با پیگیری و گزارش دقیق، سعی کند تا سهم استان از قانون بودجه و ظرفیت‌های آن افزایش یابد، افزود: شناسایی و جذب منابع در قانون بودجه یکی از مواردی است که نیاز به پیگیری دارد.

سرمست ابراز کرد: عدم همکاری برخی سازمان‌ها در معرفی اموال مازاد، ترک فعل محسوب خواهد شد و کارگروه مولدسازی نسبت به شناسایی اموال مازاد آنها اقدام خواهد کرد.

 

منبع : استانداری

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار