نایب‌رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در گفت‌وگو با پانا؛

همکاری با ترکیه و رایزنی با عربستان در راستای تقویت تعاملات منطقه‌ای است

تهران(پانا) - نایب‌رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با تأکید بر اینکه رفت‌وآمدهای دیپلماتیک اخیر ایران با کشورهای همسایه موضوعی جدیدی نیست، گفت: این سفرها در چارچوب دیپلماسی همسایگی و برای به حداکثر رساندن منافع ملت ایران انجام می‌شود.

کد مطلب: ۱۶۴۳۵۹۳
لینک کوتاه کپی شد
همکاری با ترکیه و رایزنی با عربستان در راستای تقویت تعاملات منطقه‌ای است

عباس مقتدایی در گفت‌وگو با پانا، با اشاره به افزایش تعاملات دیپلماتیک ایران با کشورهای منطقه، اظهار کرد: دیپلماسی همسایگان یکی از محورهای اصلی سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران است و ارتباطات دوجانبه با همسایگان به‌گونه‌ای طراحی شده که کل منطقه بتواند از منافع آن منتفع شود.

 نایب‌رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی افزود: همکاری با کشورهایی مانند ترکیه و رایزنی‌هایی که در سطح وزرای امور خارجه ایران و عربستان صورت می‌گیرد، همگی در راستای تقویت تعاملات منطقه‌ای و تأمین منافع ملی در عرصه دیپلماسی است.

مقتدایی با تأکید بر اینکه این مذاکرات و سفرها از پیش برنامه‌ریزی شده است، تصریح کرد: این رفت‌وآمدهای دیپلماتیک موضوعی حادث یا جدید نیست و معمولاً این قبیل گفت‌وگوها در چارچوب برنامه‌های از پیش تعریف‌شده وزارت امور خارجه انجام می‌شود.

نایب‌رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس ادامه داد: برای سامان‌دهی بهتر وضعیت منطقه و ایجاد شرایط مطلوب‌تر، نیازمند رایزنی‌ها، مراودات و سفرهای دیپلماتیک هستیم و سفر وزیر امور خارجه ترکیه یا دیدار با مقامات عربستانی نیز در همین چارچوب قابل تحلیل است.

وی در پاسخ به پرسشی درباره احتمال انتقال پیام از سوی کشورهای ثالث در این دیدارها، گفت: معمولاً در این جلسات، موضوعات مورد علاقه دو طرف مطرح می‌شود، اما سرفصل اصلی گفت‌وگوها مراودات دوجانبه است؛ هرچند در خلال این نشست‌ها، درباره مسائل مختلف و پیشنهادهایی که طرف‌های مذاکره‌کننده دارند نیز تبادل نظر صورت می‌گیرد.

 

 

 

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار