مشاور تغذیه و رژیمدرمانی در البرز:
ترکیب ارده با شیر موجب استحکام استخوان میشود
کرج(پانا)_مشاور تغذیه و رژیمدرمانی در استان البرز گفت: ترکیب ارده با موادغذایی مانند شیر، خرما و قهوه، میتواند خواصی از تقویت استخوانها و کنترل اشتها تا تأمین انرژی را به همراه داشته باشد.
الهه ملکی در خصوص خواص مواد غذایی ارده در گفتوگو با پانا عنوان کرد: «ارده، این فرآورده مغذی کنجد،وقتی با موادغذایی مختلف ترکیب شود، میتواند به یک ماده غذایی چندکاره و بسیار مفید تبدیل شود.»
وی ادامه داد: «ترکیب ارده با شیر، یک نوشیدنی مقوی میسازد که به دلیل تامین همزمان کلسیم، فسفر و منیزیم، به حفظ سلامت و استحکام استخوانها کمک میکند. علاوهبراین، پروتئین و چربیهای سالم موجود در آن، احساس سیری پایدار ایجاد میکند.»
این مشاور تغذیه اظهار کرد:«اما فواید ارده به اینجا ختم نمیشود.مصرف آن همراه با خرما، یک میانوعده انرژیبخش و طبیعی است. این ترکیب به دلیل طعم شیرین و سیرکنندگی که دارد، میتواند میل به مصرف شیرینیجات غیرمفید را کاهش دهد و جایگزین مناسبی برای تنقلات ناسالم باشد.»
ملکی افزود:«برخی نیز ترکیب ارده را با قهوه امتحان میکنند.این ترکیب به دلیل وجود آنتیاکسیدانها و موادمغذی، میتواند یک نوشیدنی انرژیزا باشد.با این حال، توصیه میکنم افراد در مصرف این ترکیب جانب تعادل را رعایت کنند و اگر شرایط سلامتی خاصی دارند، با پزشک خود مشورت نمایند.»
وی در پایان تأکید کرد: «این ترکیبات ساده و در دسترس میتوانند گزینههای خوبی برای غنیسازی رژیم غذایی باشند،اما به خاطر داشته باشیم که پایه سلامت، رعایت تنوع و تعادل در مصرف تمام گروههای غذایی است.»
ارسال دیدگاه