هنرجویی در کسوت وزیر؛

وزیری که پس از ۴ دهه به هنرستان محل تحصیل خود رفت

تبریز (پانا) - غلامرضا نوری قزلجه، وزیر جهاد کشاورزی، امروز در جریان سفر به تبریز، پس از ۴۱ سال به هنرستان کشاورزی، محل تحصیل دوران نوجوانی خود بازگشت و در سخنانی احساسی از هم‌کلاسی‌های شهیدش یاد کرد.

کد مطلب: ۱۶۳۴۶۵۴
لینک کوتاه کپی شد
وزیری که پس از ۴ دهه به هنرستان محل تحصیل خود رفت

 غلامرضا نوری قزلجه، وزیر جهاد کشاورزی، صبح روز شنبه ۲۴ آبان ماه با حضور در هنرستان کشاورزی آموزش و پرورش ناحیه ۳ تبریز، پس از سال‌ها قدم به محل تحصیل خود گذاشت و از نزدیک با روند فعالیت‌های آموزشی و مهارتی این مرکز آشنا شد.

این بازدید که در فضایی گرم و همراه با استقبال دانش آموزان هنرستان و مسئولان آموزش‌ و پرورش استان انجام گرفت، یادآور نخستین گام‌های او در مسیر ورود به حوزه کشاورزی بود.

وزیر جهاد کشاورزی در گفت‌وگو با مسئولان و مربیان هنرستان، نقش این مراکز در تربیت نیروی متخصص و توانمند برای بخش کشاورزی را حیاتی دانست و گفت: ارتقای کیفیت آموزش‌های مهارتی و تجهیز هنرستان‌های تخصصی، از ضروری‌ترین اقدامات برای دستیابی به کشاورزی دانش‌بنیان و پایدار است.

وی ضمن مرور خاطرات گذشته، بر اهمیت آموزش‌های مهارتی در آینده کشاورزی کشور تأکید دوباره‌ای داشت.

 

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار