رئیس امور پژوهش و فناوری شرکت گاز خراسان رضوی خبر داد:

همکاری سه‌جانبه آموزش و پرورش، شرکت گاز و خانواده دانش آموزان برای فرهنگ مصرف بهینه گاز

مشهد(پانا) - رئیس امور پژوهش و فناوری شرکت گاز خراسان رضوی، با اشاره به لزوم مشارکت همگانی در مدیریت مصرف گاز گفت: اگر هر خانواده تنها با چند اقدام ساده از جمله خاموش کردن بخاری اتاق‌های بلااستفاده و رعایت دمای متعادل در منزل صرفه‌جویی کند، می‌توان از اعمال محدودیت در بخش‌های صنعتی جلوگیری کرد.

کد مطلب: ۱۶۳۴۵۲۹
لینک کوتاه کپی شد
همکاری سه‌جانبه آموزش و پرورش، شرکت گاز و خانواده دانش آموزان برای فرهنگ مصرف بهینه گاز

به گزارش خبرگزاری پانا به نقل از  روابط عمومی شرکت گاز استان خراسان رضوی، حمیدرضا افشون در آیین تقدیر از برترین های طرح ملی همیار گاز در خراسان رضوی که با حضور جمعی از مدیران، روسا، معلمین آموزش و پرورش و دانش آموزان مقطع دوره ابتدایی در مشهد برگزار شد اظهار کرد: ایران با وجود برخورداری از ذخایر عظیم گازی، منابعی محدود دارد که نیازمند استفاده درست و منطقی است. 

وی افزود: هرچند کشور از نظر منابع غنی است، اما تداوم مصرف بی‌رویه موجب می‌شود در فصل زمستان برای تأمین گاز صنایع و نیروگاه‌ها با محدودیت مواجه شویم. 

افشون تصریح کرد: در شرایط سرمای شدید، اولویت تأمین گاز با بخش خانگی است و هرگونه افزایش مصرف خانگی به طور مستقیم بر فعالیت‌های تولیدی اثر می‌گذارد.

رئیس امور پژوهش و فناوری شرکت گاز خراسان رضوی در ادامه از آغاز طرح «همیار گاز» در سال جدید خبر داد و گفت: این طرح با همکاری معاونت آموزش ابتدایی آموزش و پرورش و با هدف ترویج فرهنگ صرفه‌جویی در میان دانش‌آموزان در حال اجراست. 

افشون افزود: سال گذشته بیش از ۱۰ هزار معلم و ۷۰ هزار دانش‌آموز در سامانه همیار گاز فعالیت داشتند و آثار متعددی در زمینه نقاشی و داستان‌نویسی با محور صرفه‌جویی به دبیرخانه ارسال شد.

وی تأکید کرد: صرفه‌جویی حتی در حد خاموش کردن یک بخاری اضافی، وقتی در مقیاس سه میلیون مشترک خراسان رضوی انجام شود، روزانه میلیون‌ها مترمکعب گاز صرفه‌جویی خواهد شد و این رقم می‌تواند استمرار تولید در صنایع را تضمین کند. افشون گفت: شرکت گاز در تلاش است با اجرای طرح‌های تشویقی، از جمله پاداش به مشترکانی که مصرف خود را کاهش دهند، زمینه پایداری شبکه و حفظ منابع ملی را فراهم کند.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار