جوانه‌‌های فاطمی مهربان، شمیم ظهور را در «عطر انتظار» پراکندند

مهربان (پانا) - محفل باشکوه «عطر انتظار» با حضور نوگلان فاطمی و اجرای برنامه‌‌های معنوی در فضایی آکنده از عطر ایمان و شور مهدوی برگزار شد و فرصتی برای پیوند کودکان امروز با آرمان‌‌‎های ناب مهدوی فراهم آورد.

کد مطلب: ۱۶۳۴۵۱۱
لینک کوتاه کپی شد
جوانه‌‌های فاطمی مهربان، شمیم ظهور را در «عطر انتظار» پراکندند

محفل معنوی و نورانی «عطر انتظار» این هفته با حضور جمعی از نوگلان فاطمی، رنگ و بویی متفاوت یافت و فضایی سرشار از صفا، صداقت و عشق به امام عصر(عج) را رقم زد. در این ویژه‌برنامه، دانش‌‌آموزان با شور و حال کودکانه اما با دل‌ هایی سرشار از معرفت، جلوه‌ای از انتظار را به نمایش گذاشتند.

در بخش‌ های مختلف این مراسم، تلاوت آیات نورانی قرآن کریم و مداحی دلنشین محمدمهدی ریحانی، دانش‌آموز توانمند و خوش‌صدا، حال و هوایی روح‌بخش به محفل بخشید و دل‌ های حاضران را به ضیافت نور برد. سینه‌زنی نوگلان فاطمی، با وجود دستان کوچک اما قلب‌ های بزرگشان، گویی پیام‌آور امید به طلوع فرج و ظهور بود.

برنامه «عطر انتظار» علاوه بر ایجاد فضایی معنوی برای کودکان، زمینه‌ای برای پیوند نسل امروز با ارزش‌ های مهدوی فراهم کرد؛ نسلی که با تربیت فاطمی، مسیر نور را برگزیده و نویدبخش آینده‌ای روشن است.

خبرنگار : مهسا نایب‌زاده

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار