معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش، در جمع اعضای شورای معاونین اداره کل آموزش و پرورش فارس، خبرداد:

برگزاری اردوهای دانش آموزی در کشور دو برابر می شود

فارس(پانا)_معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش گفت: بر اساس برنامه هفتم توسعه آمار برگزاری اردوهای دانش آموزی در کشور باید به صورت صد درصدی افزایش یابد.

کد مطلب: ۱۶۳۳۸۳۲
لینک کوتاه کپی شد
برگزاری اردوهای دانش آموزی در کشور دو برابر می شود

صادق حسین زاده ملکی در نشست مشترک با شورای معاونین اداره کل آموزش و پرورش فارس در اردوگاه فرهنگی تربیتی شهید دستغیب شیراز، اظهار کرد: در دولت چهاردهم آموزش و پرورش به عنوان محور توسعه قرار گرفته و این موضوع بار سنگینی را بر دوش آموزش و پرورش گذاشته است بنابراین مسئولیت ما در این دوره بسیار خطیر است.

حسین زاده ملکی تصریح کرد: طرح تحول پرورشی در حال نهایی شدن است لذا امسال مرحله مقدماتی و سال آینده مرحله پایه و در سال چهارم دولت شاهد استقرار پرورشی نوین خواهیم بود.

وی ادامه داد: در طرح تحول نوین پرورشی گام های اولیه را خیلی نرم برداشته ایم و جشنواره نقشینه را در دستور کار داریم.

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: تسهیل کردن نحوه بهره برداری از امکانات اردوگاه ها و ظرفیت های موجود در دستور کار ما قرار دارد.

وی اضافه کرد: بر اساس برنامه هفتم توسعه آمار برگزاری اردوهای دانش آموزی باید به صورت صدرصدی افزایش یابد.

حسین زاده ملکی اذعان کرد: تحلیل ظرفیت اردوگاه های استان فارس می تواند به افزایش بهره وری از این اردوگاه کمک کند.

وی ادامه داد: بیش از دو میلیارد تومان  اعتبار به برگزاری جشنواره نقشینه در استان فارس تخصیص یافته است.

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش اضافه کرد: مدیران مدارس باید آمار و ارقام مربوط به آسیب های اجتماعی را دقیق و شفاف ارائه کنند تا برنامه های پیشگیرانه متناسب با آن ارائه شود.

 وی گفت: اقامه نماز جماعت در مدارس باید در اولویت  برنامه های مدارس قرار گیرد و مدیران بیش از پیش به اقامه این فریضه الهی مبادرت ورزند.

مدیرکل آموزش و پرورش فارس نیز اظهار کرد: سعی داریم هزینه های کانون های فرهنگی تربیتی را با همان درآمدهای اختصاصی پوشش دهیم اما در اغلب موارد هزینه های بیش از درآمد هاست.

مهندس محسن کلاری افزود: بیشتر کانون های فرهنگی تربیتی ما نیاز به بازسازی دارند لذا مقتضی است بودجه ای غیر از درآمدهای خودشان به آنان اختصاص دهیم.

وی تصریح کرد: اردوگاه های ما نیازمند نگهداری هستند و پتانسیل های خوبی برای توسعه دارند لذا رسیدگی به امور و فضاهای اردوگاه های فارس می تواند خدمات اردویی خوبی به علاوه بر دانش آموزان استان به دانش آموزان استان های جنوبی کشور ارائه دهد.

کلاری اذعان کرد: در خصوص آسیب های اجتماعی، اطلسی را آماده کردیم تا متناسب با آن برنامه ریزی کنیم.

مدیرکل قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش نیز اظهار کرد: یکی از انتظارات ما در وزارتخانه رسیدن برنامه ها به میدان مدارس است.

دکتر میکائیل باقری افزود: خوشبختانه اکثر مدارس، پیام های جدید پرورشی را دریافت کرده اند اما همچنان نیز به اطلاع رسانی نیاز داریم.

باقری ادامه داد: بکار گیری نیروهای متخصص در مراکز دارالقرآن از مواردی است که باید مورد توجه قرار گیرد.

مدیر کل امور تربیتی، مشاوره و مراقبت در برابر آسیب های اجتماعی وزارت آموزش وپرورش نیز گفت: سنجش طرح ها و برنامه های در دست اجرا، از جمله مواردی است که باید به آن پرداخته شود.

دکتر سمیه سادات ابراهیمی افزود: در فارس خوشبختانه با اجرای طرح نماد شاهد مدیریت آسیب های اجتماعی دانش آموزان هستیم.

وی تصریح کرد: همکاری بین بخشی در استان فارس نیز به خوبی وجود دارد و ائتلاف بین اعضای نماد در این استان  به خوبی مشهود است.

ابراهیمی ادامه داد: فارس عملکرد خوبی در مرکز مشاوره استان و همچنین سامانه ۱۵۷۰ دارد. در مجموع اگر مدیران مدارس اهمیت بیشتری به حوزه مشاوره بدهند شرایط بهتری را شاهد خواهیم بود.

مدیرکل فرهنگی هنری، اردوها و فضاهای پرورشی وزارت آموزش وپرورش نیز اظهار کرد: بهترین اختتامیه های جشنواره های قطبی در کشور مربوط به استان فارس است لذا از دست اندرکاران تقدیر می شود.

دکتر علی سعیدی با اشاره به بازدید خود از اردوگاه فدک ناحیه یک شیراز، افزود: علیرغم تلاش های صورت گرفته این اردوگاه نیازمند کارهای زیربنایی است.

وی تصریح کرد: بر اساس ارزیابی های صورت گرفته از کانونهای فرهنگی تربیتی استان فارس، تعدادی از این واحدها دارای چالش هایی از جمله؛ کمبود نیروی انسانی، نبود پست های اداری لازم ، کمبود تجهیزات و کارگاههای مورد نیاز  و ..هستند.

سعیدی گفت: ضروری است درآمدها و منابع مالی کانون ها به حساب آنها بازگردد تا بخشی از مشکلات آنها رفع شود.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار