مدیر سازمان دانش‌آموزی خراسان شمالی:

اردوهای پیشتازان بستری برای‌تمرین کار گروهی است

بجنورد (پانا)- مدیر سازمان دانش‌آموزی خراسان شمالی گفت:اردوهای پیشتازان بستری برای‌ آموزش زیست اجتماعی و تمرین کار گروهی است.

کد مطلب: ۱۵۹۱۴۵۵
لینک کوتاه کپی شد

حسین کنعانی در حاشیه برگزاری پیش اردوی دانش آموزان پسر استان در بجنورد با اشاره به اهمیت مهارت‌آموزی و در چارچوب فعالیت‌های سازمان دانش‌آموزی گفت:یکی از مهم‌ترین مأموریت‌های این سازمان و تشکل پیشتازان، برگزاری اردوهای شاداب، با نشاط و هدفمند با رویکرد مهارت‌آموزی به دانش‌آموزان است و ما اردوهای پیشتازان را بستری برای آموزش زیست اجتماعی و تمرین کار گروهی می‌دانیم.

وی ادامه داد: در همین راستا، پیش‌اردوی ملی دانش‌آموزان پسر استان طی روزهای چهارشنبه و پنج‌شنبه هفته جاری برگزار شد؛ دانش‌آموزان پیشتاز روز گذشته پذیرش شدند و تحت آموزش مدرسان مجرب در بیش از ۱۰ عنوان برنامه تخصصی در حوزه‌های مهارتی، دانش تشکیلاتی و دانش معرفتی قرار گرفتند.

کنعانی همچنین گفت:در پایان اردو، برترین دانش‌آموزان براساس توانمندی‌ها و عملکردشان برای حضور در مرحله نهایی اردوی ملی انتخاب خواهند شد تا نماینده استان برای رقابت با سایر پیشتازان کشور باشند.

وی در پایان ابراز امیدواری کرد اردوی ملی، مفید، اثربخش و انگیزه‌بخش باشد و دانش‌آموزان با دست پر به استان بازگردند و موجب افتخار مجموعه آموزش و پرورش استان شوند.

 

 
 
 
حجم فایل ویدیویی : ۸.۵۳M مدت زمان فایل ویدیویی : ۰۰:۰۱:۲۵ دانلود فایل
خبرنگار : سینا مشتاقی . محمد طاها احمدی

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار