در گفت‌وگو با پانا:

بازیگری برای من یعنی رسیدن به یکی از آرزوهایم

تهران (پانا) - نیلا ناجی‌پور، بازیگر خردسال، می‌گوید از پنج‌سالگی وارد دنیای بازیگری شده و نخستین تجربه‌های خود را از طریق صفحه‌ای که با مادرش در فضای مجازی داشته، آغاز کرده است.

کد مطلب: ۱۶۳۲۶۸۴
لینک کوتاه کپی شد
بازیگری برای من یعنی رسیدن به یکی از آرزوهایم

نیلا ناجی‌پور در گفت‌وگو با پانا درباره احساسش نسبت به بازیگری گفت: «هر دو حس استرس و هیجان را دارم، ولی بیشتر خوشحال می‌شوم چون احساس می‌کنم به یکی از آرزوهایم رسیده‌ام.»

علاقه به نقش‌های صلح و دوستی

نیلا علاقه‌مند به نقش‌هایی است که در آن مفاهیم انسانی و امیدبخش روایت می‌شود: «فیلم‌هایی را دوست دارم که اولش جنگ است اما در پایان با صلح و دوستی تمام می‌شود.»

او باور دارد یک بازیگر باید در زمان اجرا تمرکز بالایی داشته باشد و از عادت‌های شخصی فاصله بگیرد: «بازیگر باید بداند در هر صحنه چه می‌کند، خجالتی نباشد و رفتارهای روزمره‌اش را کنار بگذارد.»

خاطرات شیرین از پشت صحنه

به گفته این بازیگر خردسال، در یکی از فیلم‌هایی که بازی کرده، موقع ضبط صحنه‌ها اتفاق جالبی افتاده است: «یکی از همکارانم که پسر بود، مدام همه‌چیز را اشتباه انجام می‌داد و باعث خنده‌ی همه شد. فضای پشت صحنه خیلی شاد بود.»

او تا امروز تجربه سخت یا تلخی در کار نداشته و همه‌چیز را یادگیری و بازی می‌داند.

علاقه‌ها و آرزوهای آینده

نیلا علاوه بر بازیگری، به فعالیت‌های هنری و ورزشی نیز علاقه‌مند است: «در برنامه هفتگی‌ام کاراته، سفال و کلاس زبان دارم.»

او می‌گوید در آینده شاید دندان‌پزشک شود، اما دوست دارد بازیگری را هم ادامه دهد.

نیلا از میان بازیگران ایرانی، خانم مریلا زارعی و آقای پرویز پرستویی را الگوهای خود می‌داند و از آن‌ها یاد می‌گیرد که در هر نقشی «با احساس واقعی» بازی کنند.

در پایان گفت‌وگو، نیلا به هم‌سن‌وسال‌های خود توصیه کرد: «همیشه دنبال علاقه‌شان بروند و در هر کاری تلاش کنند تا موفق شوند.»

 

 

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار