مدیر کل آموزش و پرورش استان چهارمحال و بختیاری تأکید کرد:

مشارکت فعال در نماز جمعه و برنامه‌های پرورشی، زیربنای تحقق عدالت تربیتی است

بن (پانا) - مدیر کل آموزش و پرورش استان چهارمحال و بختیاری، با تأکید بر پیامدهای حضور فعال دانش‌آموزان در راهپیمایی ۱۳ آبان؛ اعلام کرد که مشارکت مستمر دانش‌آموزان در فعالیت‌های عبادی و فوق برنامه، به‌ویژه حضور در نماز جمعه، محور اصلی تحقق عدالت تربیتی و اجرای موفق اهداف سند تحول بنیادین در استان است و شکوفایی همه ابعاد شخصیتی دانش‌آموزان را تضمین می‌کند.

کد مطلب: ۱۶۳۱۷۶۴
لینک کوتاه کپی شد
مشارکت فعال در نماز جمعه و برنامه‌های پرورشی، زیربنای تحقق عدالت تربیتی است

 بهمن خدادادی، مدیر کل آموزش و پرورش استان چهارمحال و بختیاری، در حاشیه حضور در میز خدمت مستقر در نماز جمعه شهرستان بن، با خبرنگاران خبرگزاری پانا به گفت‌وگو پرداخت و پس از اعلام حضور پرشور و فعال دانش‌آموزان استان در آیین‌های گرامیداشت یوم‌الله ۱۳ آبان بر نقش محوری برنامه‌های فوق برنامه در دستیابی به اهداف سند تحول بنیادین تأکید ویژه نمود.

مدیرکل آموزش و پرورش استان، حضور فعال دانش‌آموزان در فعالیت‌های خارج از کلاس درس را عاملی تعیین‌کننده در ارتقاء توانمندی‌های آنان در تمام ساحت‌های آموزشی و تربیتی دانست و اظهار داشت: «حضور دانش‌آموزان و شرکت آنان در برنامه‌ها و فعالیت‌های فوق برنامه، گامی بسیار مهم و مؤثر در ارتقاء توانمندی‌های آنان است. این مشارکت صرفاً یک حضور تشریفاتی نیست، بلکه یک سرمایه‌گذاری مستقیم بر روی آینده تربیتی و مهارتی دانش‌آموزان است.»

خدادادی با اشاره به دو کارکرد مهم این برنامه‌ها، هویت‌سازی را در کنار مهارت‌آموزی به عنوان یک اولویت برشمرد. وی با تأکید بر اهمیت حضور در محافل دینی، تصریح کرد: «حضور دانش‌آموزان هم در برنامه‌هایی مانند نماز جمعه یکی از برنامه‌های بسیار مهمی است که مورد تأکید و توجه است. در کنار این حضور عبادی، ما دو هدف کلیدی را دنبال می‌کنیم؛ هدف اول، تقویت هویت ایرانی و اسلامی است که ضامن استحکام فرهنگی نسل آینده است و هدف دوم، رشد و مهارت‌های فردی دانش‌آموزان است.»

مدیرکل آموزش و پرورش استان، برنامه‌هایی نظیر نماز جمعه و جماعت را نمودی از اجرای دقیق اصول عدالت تربیتی در سطح آموزش و پرورش استان دانست. و  توضیح داد: «در حوزه عدالت تربیتی، نگاه ما فراتر از کسب نمرات درسی است؛ ما به دنبال این هستیم که مهارت‌های فردی دانش‌آموزان در ابعاد مختلف رشد پیدا کند. برای تحقق این امر، برنامه‌های متعددی طراحی شده است که شرکت در نمازهای جماعت و جمعه، تنها یکی از این مسیرهای چندوجهی است.

 وی در ادامه سخنانش به چارچوب‌های کلان وزارتخانه اشاره کرد و افزود: «امیدواریم دانش‌آموزان عزیز ما بتوانند در تمام ساعات شش‌گانه [اشاره به ساحت‌های شش‌گانه سند تحول بنیادین] که مورد توجه قرار گرفته‌اند، به رشد همه‌جانبه دست یابند؛ چرا که سند تحول بنیادین یک نقشه راه جامع برای تربیت تمام‌عیار است.»

در پایان این گفت‌وگو،  خدادادی از تمامی همکاران خدوم خود در مجموعه آموزش و پرورش و همچنین مسئولین محترم شهرستان‌ها، به ویژه شهرستان بن، که با برنامه‌ریزی‌های دقیق و حمایت‌های لازم، زمینه حضور با شور و شوق دانش‌آموزان را در این فعالیت‌های فرهنگی و تربیتی فراهم کرده‌اند، صمیمانه تقدیر و تشکر نمود.

خبرنگار : هانیه هاشمی بنی

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار