دانشآموز برگزیده تفسیر قرآن:
تفسیر برایم نه فقط یک مسابقه بلکه سفری به عمق کلام خدا بود
کرج (پانا) - دانشآموز علاقهمند به قرآن که با پشتکار و تلاش، مسیر دشوار و شیرین تفسیر را پیمود و به مرحله کشوری راه یافت، گفت: تفسیر برایم نه فقط یک مسابقه بلکه سفری به عمق کلام خدا بود.
پریا بخشی ، راهیافته به مرحله کشوری رشته تفسیر قرآن کریم در جشنواره قرآن، عترت و نماز از علاقهمندیاش به مفاهیم قرآنی در گفتوگو با پانا گفت: «از همان ابتدا شیفته فهم دقیق آیات الهی بودم و همین اشتیاق مرا به مسیر تفسیر کشاند.»
وی افزود: «اگرچه در نخستین سالها به مرحله کشوری راه نیافتم، اما علاقهام به قرآن، انگیزهای شد تا با جدیت ادامه دهم. هدفم این بود که بفهمم خداوند در آیاتش چه پیامی برای ما دارد.»
دانشآموز برگزیده قرآنی ادامه داد: «این مسیر، پرمشقت و سخت بود اما شیرینیهایی هم داشت. گاه باید صد صفحه را در دو یا سه صفحه تفسیر میکردم؛ کاری که نیازمند دقت، تمرکز و شناخت عمیق از مفاهیم الهی بود.»
بخشی با اشاره به چالشهای این رقابت گفت: «همزمانی مسابقات با امتحانات نهایی و رقابت با دانشآموزانی که از نظر سنی بزرگتر بودند، فشار زیادی داشت، اما با برنامهریزی توانستم تعادل را برقرار کنم.»
وی لحظه اعلام نتیجه را چنین توصیف کرد: «در مدرسه بودم که مدیر، گوشی را به دستم داد. وقتی شنیدم به مرحله کشوری راه یافتهام، اشک شوق در چشمانم حلقه زد.»
بخشی خاطرنشان کرد: «به همه دانشآموزانی که دل در گرو قرآن دارند، توصیه میکنم که ناامید نشوند. تلاش، کلید فهم است و انس با آیات، نوری است برای جان.»
ارسال دیدگاه