پیام قدردانی مدیرکل آموزش و پرورش استان اردبیل از حضور حماسی دانش‌آموزان، فرهنگیان و مردم شریف استان در راهپیمایی ۱۳ آبان

اردبیل (پانا) - مدیرکل آموزش و پرورش استان اردبیل با صدور پیامی از حضور حماسی و بابصیرت دانش‌آموزان و فرهنگیان و مردم شریف این استان در راهپیمایی یوم الله ۱۳آبان قدردانی کرد.

کد مطلب: ۱۶۳۰۹۱۳
لینک کوتاه کپی شد
پیام قدردانی مدیرکل آموزش و پرورش استان اردبیل از حضور حماسی دانش‌آموزان، فرهنگیان و مردم شریف استان در راهپیمایی ۱۳ آبان

متن پیام سیداردشیر رشیدی آل‌هاشم، مدیرکل آموزش و پرورش استان اردبیل بدین شرح است:

«بسم‌الله‌الرحمن‌الرحیم

۱۳ آبان، نماد ماندگار استکبارستیزی و یادآور شکوه حضور ملتی است که با ایمان، بصیرت و شجاعت در برابر زیاده‌خواهی‌های استکبار جهانی به‌ویژه آمریکا و رژیم غاصب صهیونیستی ایستاده‌اند.

حضور پرشور، دشمن‌شکن و آگاهانه دانش‌آموزان، فرهنگیان فرهیخته و آحاد مردم ولایتمدار استان اردبیل در راهپیمایی باشکوه یوم‌الله ۱۳ آبان امسال، جلوه‌ای از تداوم روح مقاومت، تبعیت از ولایت و وفاداری به آرمان‌های امام راحل(ره) و شهدای گرانقدر انقلاب اسلامی بود.

اینجانب با قدردانی صمیمانه از این حضور باشکوه، از عموم فرهنگیان دلسوز، مدیران و معلمان متعهد، و آینده‌سازان عزیز میهن اسلامی که بار دیگر با بصیرت انقلابی خود، پیام وحدت، عزت و مقاومت ملت ایران را به جهانیان رساندند، سپاسگزاری می‌نمایم.

بی‌تردید این حضور هوشمندانه، برگ زرینی دیگر در دفتر افتخارات مردم سرافراز استان اردبیل رقم زد و عزم راسخ نسل جوان در تداوم راه انقلاب اسلامی و مقابله با استکبار جهانی را به نمایش گذاشت.

ان‌شاءالله این روحیه انقلابی، آگاهی و ایمان راسخ، همواره چراغ راه فردای روشن ایران اسلامی باشد.

والسلام علیکم و رحمه‌الله

سیداردشیر رشیدی آل‌هاشم

مدیرکل آموزش و پرورش استان اردبیل»

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار