معاون اجرایی رئیس‌جمهور خبر داد؛

احداث ۴۰۰ کلاس درس در خوزستان تا پایان سال/ عدالت آموزشی دغدغه دولت است

تهران(پانا) - معاون اجرایی رئیس‌جمهور با اشاره به کمبود چهار هزار کلاس درس در خوزستان، اعلام کرد ۶۰۰ کلاس ساخته شده و برای احداث ۴۰۰ کلاس دیگر تا پایان سال برنامه‌ریزی شده است و بر ضرورت همت عمومی برای جبران کمبود سه هزار کلاس باقی‌مانده تاکید کرد.

کد مطلب: ۱۶۲۷۶۵۰
لینک کوتاه کپی شد
احداث ۴۰۰ کلاس درس در خوزستان تا پایان سال/ عدالت آموزشی دغدغه دولت است

محمدجعفر قائم‌پناه پنجشنبه در آیین افتتاح مدرسه «پردیس ایران» در اهواز، با تقدیر از دانش‌آموزان و معلمان ایران اظهار کرد: یکی از برنامه‌های اصلی توسعه دولت، عدالت آموزشی و ایجاد فضاهای آموزشی است که خوشبختانه روند بسیار خوبی را دنبال می‌کند.

وی نقش مردم در این عرصه را کلیدی خواند و افزود: این ساخت مدارس و اصلاح نظام آموزشی صرفا با کمک و دستان مردم ممکن است؛ این ساختمان، نمادی است از اینکه می‌توان با همیاری و فعال کردن آحاد ملت، مدرسه ساخت و رئیس‌جمهور، کارگر، معلم، کارمند و بازاری فرقی نمی‌کند. برای تربیت فرزندان این مرز و بوم، همه باید تلاش کنند.

معاون اجرایی رئیس‌جمهور با اشاره به سرعت عمل در اجرای پروژه‌های آموزشی گفت: مدرسه پردیس ایران ظرف ۶ یا هفت ماه با این کیفیت ساخته شد که بسیار ارزشمند است.

وی با اشاره به وضعیت خاص استان خوزستان گفت: خوزستان یکی از استان‌هایی است که فضاهای آموزشی مناسبی ندارد و چهار هزار کلاس درس به شکل سنگی، کانکسی و فرسوده در آن وجود دارد.

قائم‌پناه با دعوت از همه اقشار برای مشارکت در این امر ملی، خاطرنشان کرد: استاندار، مدیرکل آموزش و پرورش و آحاد مردم باید برای ایران و فرزندان ایران بلند شوند تا آن‌ها در بهترین فضاها درس بخوانند. فرزندان ما لایق آن هستند که در بهترین کلاس‌ها درس بخوانند تا فردا توانا و دانا شوند و ایران آباد گردد. آبادی ایران به توانمندی این فرزندان بستگی دارد.

بر اساس این گزارش مدرسه ۱۲ کلاسه و هوشمند طرح ملی عدالت آموزشی توسط پزشکیان رییس جمهور خشت گذاری شد.

 

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار