چهارمین اجتماع بزرگ دختران حاج قاسم در یزد برگزار شد
یزد(پانا) - چهارمین گردهمایی باشکوه دختران حاج قاسم در سالن امام علی(ع) پردیس علوم پزشکی یزد برگزار شد.
چهارمین گردهمایی باشکوه دختران حاج قاسم همزمان با ایام میلاد حضرت زینب(س) در سالن امام علی(ع) پردیس علوم پزشکی یزد برگزار شد.
این مراسم که به همت هیئت دانشجویی جوانان مکتب حاج قاسم و با همکاری بسیج دانشجویی استان یزد برگزار شد با همافزایی سازمان فرهنگی، ورزشی و اجتماعی شهرداری یزد، اداره کل تبلیغات اسلامی، بسیج جامعه زنان و دانشگاه علوم پزشکی به ثمر نشست و بیش از ۳۰۰۰ نفر از دختران یزدی را در فضایی معنوی و پرشور گرد هم آورد.
در این مراسم پرشور که به مناسبت ولادت حضرت زینب(س) و روز پرستار برگزار شد، بر هویت و نقش تأثیرگذار زنان و دختران در ساختن «ایران قوی» و تقویت انسجام ملی تأکید شد.
سردار علی غلامی، فرمانده سپاه الغدیر استان یزد و همچنین دکتر عزیزی از روانشناسان سرشناس کشور از جمله مهمانان ویژه این برنامه بودند.
این گردهمایی، علاوه بر برنامههای معنوی و آموزشی، شامل بخشهای متنوعی همچون جشن تولد دستهجمعی، همخوانی سرودهای انقلابی و قرعهکشی جوایز برای حاضران بود که فضایی پرنشاط و به یادماندنی را برای شرکتکنندگان رقم زد.
ارسال دیدگاه