معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار گلستان:

خلیج گرگان یک مسئله ملی است

گلستان(پانا)_ معاون استاندار در نشست تخصصی نمایندگان استانی انجمن روابط عمومی ایران به موضوع خلیج گرگان اشاره کرد و آن را یکی از مهم‌ترین چالش‌های زیست‌محیطی کشور دانست.

کد مطلب: ۱۶۲۵۶۱۸
لینک کوتاه کپی شد

در نشست تخصصی نمایندگی استانی انجمن روابط عمومی ایران ، برگزاری «کنگره ملی روابط عمومی» در این استان به‌عنوان رویدادی ملی، آموزشی و جریان‌ساز مورد بررسی و تبادل نظر قرار گرفت.

محمد حمیدی ، معاون سیاسی ، امنیتی و اجتماعی استاندار گلستان ، با اشاره به اهمیت این رویداد گفت :« کنگره ملی روابط عمومی می‌تواند به‌عنوان فرصتی طلایی برای استان گلستان ، زمینه‌ساز ارتقای جایگاه ارتباطی ، رسانه‌ای و مدیریتی استان در سطح کشور باشد. برگزاری این کنگره نه تنها به توسعه دانش روابط عمومی در نظام اداری کمک می‌کند، بلکه ظرفیت‌های طبیعی ، فرهنگی و اقتصادی گلستان را نیز در سطح ملی معرفی خواهد کرد.»

وی با تأکید بر اینکه گلستان در مسیر توسعه نیازمند نگاه ملی و راهبردی است، اظهار داشت :« طراحی دقیق و اصولی مسیر اجرایی این کنگره ، می‌تواند الگویی برای سایر استان‌ها باشد. لازم است از تمام ظرفیت‌های دانشگاهی ، رسانه‌ای و دستگاه‌های اجرایی برای برگزاری مطلوب آن بهره‌گیری شود.»

حمیدی همچنین با اشاره به جایگاه ویژه روابط عمومی‌ها در نظام تصمیم‌سازی کشور افزود :« روابط عمومی‌ها امروز تنها ابزار اطلاع‌رسانی نیستند ؛ بلکه نقش پل ارتباطی میان مردم و مدیران را بر عهده دارند. این کنگره می‌تواند با رویکرد آموزشی و تعاملی، به ارتقای مهارت‌ها و توانمندی‌های فعالان این حوزه کمک کند.»

در ادامه نشست ، اعضای انجمن روابط عمومی ایران و مدیران دستگاه‌های اجرایی استان نیز دیدگاه‌های خود را در خصوص محورهای محتوایی، ساختار اجرایی و نحوه مشارکت نهادهای استانی بیان کردند.

حاضران بر ضرورت بهره‌گیری از تجربیات ملی، دعوت از استادان برجسته حوزه ارتباطات و رسانه، و توجه به ظرفیت‌های بومی استان در برنامه‌ریزی محتوایی کنگره تأکید کردند.

معاون استاندار در بخش دیگری از سخنان خود به موضوع خلیج گرگان اشاره کرد و آن را یکی از مهم‌ترین چالش‌های زیست‌محیطی کشور دانست :« خلیج گرگان یک مسئله ملی است و باید در سطح دولت، رسانه‌ها و افکار عمومی برجسته شود. روابط عمومی‌ها می‌توانند در تبیین و فرهنگ‌سازی برای حفاظت از این سرمایه طبیعی، نقش مؤثری ایفا کنند.»

در پایان این نشست ، مقرر شد دبیرخانه اجرایی کنگره ملی روابط عمومی با محوریت انجمن روابط عمومی ایران در استان گلستان تشکیل شود و فرآیند دعوت، ثبت‌نام، برنامه‌ریزی محتوایی و هماهنگی با نهادهای ملی و استانی آغاز گردد.

همچنین پیشنهاد  شد کارگروه‌های تخصصی با محورهای «روابط عمومی دیجیتال»، «اعتمادسازی رسانه‌ای»، «مسئولیت اجتماعی سازمان‌ها» و «نقش روابط عمومی در توسعه پایدار استان‌ها» تشکیل شود تا خروجی کنگره برای نظام اداری کشور اثرگذار باشد.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار