مدیرعامل تراکتور در گفت‌و‌گو با پانا:

‌تیم ملی فوتبال ایران قدرت رقابت با تیم‌های بزرگ جهان را دارد

تهران (پانا) - مدیرعامل باشگاه تراکتور با بیان اینکه تیم ملی فوتبال ایران قدرت رقابت با تیم‌های بزرگ جهان را دارد، گفت صعود به جام جهانی و حضور در این رویداد مهم فوتبالی، افتخاری بزرگ برای ایران و ایرانیان است.

کد مطلب: ۱۶۲۲۷۶۰
لینک کوتاه کپی شد
‌تیم ملی فوتبال ایران قدرت رقابت با تیم‌های بزرگ جهان را دارد

سعید مظفری‌زاده، مدیرعامل باشگاه تراکتور‌ در گفت‌وگو با پانا درباره صعود تیم ملی فوتبال ایران به جام جهانی گفت: «اتفاق خوبی برای فوتبال ایران با صعود به جام جهانی ۲۰۲۶ افتاد. سرعت بالایی برای حضور در این رقابت داشتیم.»

مدیرعامل باشگاه تراکتور افزود: «بازیکنان خوبی در پست‌های مختلف پیراهن تیم ملی را بر تن کرده‌اند و لژیونرها نیز قطعاً وزنه‌ای مهم و تأثیرگذار برای رقم خوردن اتفاقات خوب در فوتبال ایران در این رویداد مهم جهان هستند.»

9dfa3eb7-08a8-4925-ba36-2faf14c75abf

مظفری‌زاده تاکید کرد: «تیم ملی فوتبال ایران قدرت رقابت با تیم‌های بزرگ جهان را دارد و این موضوع بارها به اثبات رسیده است.»

مدیرعامل باشگاه تراکتور  ادامه داد: «صعود به جام جهانی و حضور در این رویداد مهم فوتبالی، افتخاری بزرگ برای ایران و ایرانیان است.»

6B4DFB62-B6C5-4C53-8C1F-60A53810B7EB

مظفری‌زاده با اشاره به اینکه از کادر فنی تا بازیکنان و مجموعه فدراسیون همه برای موفقیت فوتبال ایران تلاش می‌کنند، تصریح کرد: «برای تیم ملی فوتبال ایران در جام جهانی ۲۰۲۶ آرزوی موفقیت داریم.»

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار