بهره‌برداری همزمان ۲۴۰۷ پروژه آموزشی، پرورشی و ورزشی با حضور رئیس‌جمهور

تهران (پانا) - آیین بهره‌برداری همزمان ۲۴۰۷ پروژه آموزشی، پرورشی و ورزشی صبح امروز، یکشنبه ۲۰ مهرماه با حضور مسعود پزشکیان رئیس‌جمهور، علیرضا کاظمی وزیر آموزش و پرورش و جمعی از مسئولان کشوری و لشکری در دبیرستان فرزانگان (دوره اول متوسطه) شهریار برگزار شد.

کد مطلب: ۱۶۲۰۴۶۷
لینک کوتاه کپی شد
بهره‌برداری همزمان ۲۴۰۷ پروژه آموزشی، پرورشی و ورزشی با حضور رئیس‌جمهور

به گزارش مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش،  در این آیین، بیش از ۱۱ هزار و ۵۰۰ کلاس درس جدید با زیربنایی بالغ بر یک میلیون و ۴۳۸ هزار ۲۵۶ متر مربع به بهره‌برداری رسید. از مجموع این پروژه‌ها، ۳۸ درصد به‌صورت دولتی و ۶۲ درصد با مشارکت خیرین و مردم ساخته شده‌اند.

پروژه‌های افتتاحی شامل فضاهای آموزشی (۹۲ درصد)، ورزشی (۶ درصد) و پرورشی (۲ درصد) است که ۴۳ درصد آن‌ها در مناطق شهری و ۵۷ درصد در مناطق روستایی قرار دارند.

با بهره‌برداری از این فضاها، بیش از ۳۴۵ هزار دانش‌آموز از کلاس‌های جدید بهره‌مند خواهند شد.

همچنین در این مراسم، پروژه ملی میدان همدلی به‌عنوان یکی از طرح‌های بزرگ ورزشی کشور با ایجاد ۲۸۶۳ فضای ورزشی جدید به بهره‌برداری رسید.

در کنار این اقدامات، در قالب طرح تابستانی شهید عجمیان، به‌منظور بهسازی و شاداب‌سازی فضاهای آموزشی، حدود ۱۹ هزار مدرسه و ۱۱۰ هزار کلاس درس هدف‌گذاری شد که تاکنون بیش از ۷۱ هزار کلاس درس نوسازی و شاداب‌سازی شده است. در اجرای این طرح، ۱۱۷ هزار نفر از جمله بیش از ۸ هزار  گروه جهادی مشارکت فعال داشته‌اند.

این افتتاح و بهره برداری ها در راستای تحقق شعار دولت چهاردهم مبنی بر توسعه عدالت آموزشی و ارتقای کیفیت فضاهای یادگیری و با تأکید بر مشارکت مردمی در ساخت و بهسازی مدارس انجام شد.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار