فرمانده ناحیه بسیج دانشجویی استان البرز :

طوفان‌الاقصی خواب را از چشم رژیم غاصب صهیونیستی گرفت

کرج(پانا)-فرمانده ناحیه بسیج دانشجویی استان البرز گفت:طوفان‌الاقصی توسط رزمندگان فلسطینی و مقاومت حماس به اجرا درآمد و خواب را از چشم رژیم غاصب صهیونیستی گرفت.

کد مطلب: ۱۶۱۸۶۴۵
لینک کوتاه کپی شد
طوفان‌الاقصی خواب را از چشم رژیم غاصب صهیونیستی گرفت

مصطفی ترابی در تجمع دانشجویی امروز بااشاره به دومین سالگرد عملیات طوفان الاقصی اظهار کرد:این عملیات نقشه‌های شوم رژیم صهیونیستی و استکبار جهانی را نقش بر آب کرد و به تعبیر مقام معظم رهبری،شکستی غیرقابل ترمیم برای این رژیم محسوب می‌شود.

ترابی با بیان اینکه دانشجویان بیدار استان البرز به ویژه دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج در این تجمع گرد هم آمده‌اند،تصریح کرد:شرکت‌کنندگان در این مراسم،یاد و خاطره شهدای جبهه مقاومت از جمله شهدای غزه،حزب‌الله لبنان و شهدای جنگ ۱۲ روزه را گرامی داشتند.

فرمانده ناحیه بسیج دانشجویی استان البرز خاطرنشان کرد:دانشجویان در این گردهمایی،کلیه اقدامات رژیم صهیونیستی به ویژه آخرین مورد آن یعنی تعرض به کاروان صمود را محکوم کردند.

وی در پایان تأکید کرد:دانشجویان بر عهد و پیمان خود با جریان مقاومت تا آزادی کامل قدس شریف و نابودی کامل رژیم صهیونیستی پایدار خواهند ماند.

 

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار