رمضان شریف: «طوفان الاقصی» هیبت پوشالی صهیونیست‌ها را فرو ریخت

تهران(پانا)- رئیس ستاد بزرگداشت انتفاضه و روز جهانی قدس گفت: عملیات «طوفان الاقصی» مسئله فلسطین را دوباره به کانون افکار عمومی جهان بازگرداند و نشان داد رژیم صهیونیستی آن‌گونه که خود را شکست‌ناپذیر معرفی می‌کرد، نیست.

کد مطلب: ۱۶۰۷۶۶۴
لینک کوتاه کپی شد
رمضان شریف: «طوفان الاقصی» هیبت پوشالی صهیونیست‌ها را فرو ریخت

جلسه ستاد مرکزی انتفاضه و روز جهانی قدس، صبح امروز (۲۳ شهریور)، با حضور رمضان شریف، رئیس ستاد با هدف بررسی نحوه گرامیداشت سالگرد طوفان الاقصی برگزار شد. 

رمضان شریف، رئیس ستاد بزرگداشت انتفاضه و روز جهانی قدس، با اشاره به دومین سالگرد عملیات «طوفان الاقصی» اظهار کرد: این عملیات افکار عمومی جهان را بار دیگر متوجه مسئله فلسطین کرد و به جهانیان نشان داد که هیبت نظامی رژیم صهیونیستی چیزی جز یک «خانه عنکبوتی» نیست.

وی افزود: صهیونیست‌ها طی دهه‌های گذشته کوشیده‌اند مسئله فلسطین را به فراموشی بسپارند و خود را شکست‌ناپذیر معرفی کنند، اما «طوفان الاقصی» هم این تصویر پوشالی را فرو ریخت و هم اراده نسل جدید فلسطینی‌ها برای بازپس‌گیری سرزمین مادری‌شان را آشکار ساخت.

شریف با بیان اینکه بیش از ۶۵ هزار فلسطینی در این دو سال به شهادت رسیده‌اند، تصریح کرد: مردم غزه با وجود بمباران‌های گسترده، محاصره و قحطی، همچنان پایبند آرمان فلسطین مانده‌اند و هیچ‌گاه علیه جریان مقاومت اقدامی نکرده‌اند.

به گفته رئیس ستاد بزرگداشت انتفاضه و روز جهانی قدس، صهیونیست‌ها در این مدت انواع جنایات از بمباران بیمارستان‌ها و مدارس تا کشتار زنان و کودکان را مرتکب شده‌اند و امروز هیچ قانون و قاعده‌ای را در جنگ رعایت نمی‌کنند.

وی تاکید کرد: موج حمایت جهانی از مردم فلسطین و مقاومت، رژیم صهیونیستی را به نقطه ضعف کشانده و حتی مهاجرت معکوس در سرزمین‌های اشغالی شدت گرفته است. 

شریف در پایان ابراز امیدواری کرد که با تداوم این روند، فروپاشی صهیونیست‌ها و بازگشت آوارگان فلسطینی به سرزمین مادری خود محقق شود.

 

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار