گزارش پانا از نشست خبری جشنواره فیلم کود و نوجوان

جشنواره کودک تنها میعادگاه کودکان و نوجوانان است

تهران (پانا) - حامد جعفری دبیر جشنواره فیلم کودک و نوجوان می گوید در این رویداد هنری قرار است از سه شخصیت شناخته شده تقدیر و تجلیل شود همچنین ۱۸ اثر بین‌المللی با تنوع جغرافیایی در جشنواره حضور خواهندداشت.

کد مطلب: ۱۶۱۶۱۶۰
لینک کوتاه کپی شد
جشنواره کودک تنها میعادگاه کودکان و نوجوانان است

نشست خبری دبیر سی و هفتمین جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان امروز صبح امروز چهارشنبه ۹ مهر با حضور اصحاب رسانه  و مدیرعامل بنیاد فارابی (دبیر جشنواره فیلم کودک و نوجوان ) در بنیاد سینمایی فارابی  برگزار شد.

در ابتدای این نشست محمدصادق لواسانی مدیر روابط‌عمومی این رویداد ضمن خوشامدگویی به حضار عنوان کرد: امیدوارم جشنواره به خوبی پیش برود. در این چند روزه دوستان به ما لطف کردند و کمک کردند و امیدوارم در ادامه هم چنین باشد.

در ادامه  حامد جعفری دبیر این رویداد و مدیرعامل بنیاد سینمایی فارابی به شرح جزئیات این رویداد هنری پرداخت و گفت:  جشنواره امسال سی و هفتمین دوره خود را سپری می‌کند از سال ۶۱ که آغاز شده چند دوره متوقف شده در شهرهای مختلف برگزار شده گاهی در تهران، گاهی در همدان و گاهی در کرمان بوده و امسال قرار است در اصفهان باشد.

وی با اشاره به اکران فیلم ها در استان های دیگر گفت: این فیلم ها در ۱۸ استان دیگر هم همزمان با اصفهان فیلم‌ها به نمایش در خواهد آمد و صبح روز جمعه آیین آغازین و یک مراسم رسمی در بعدازظهر خواهیم داشت.

دبیر جشنواره خاطرنشان کرد: امسال ۳۹۳ اثر متقاضی حضور در جشنواره بوده‌اند که از این میان ۸ فیلم بلند داستانی که اسامی آنها اعلام شد در بخش مسابقه حضور دارند ۱۹ فیلم در بخش کوتاه و ۱۱ فیلم در بخش انیمیشن هستند.

جعفری  به فیلم های بخش بین‌الملل اشاره کرد و گفت: در بخش بین‌الملل ۱۸۳ مورد بازبینی قرار گرفتند و در نهایت ۱۸ اثر پذیرفته شدند یک تنوع جغرافیایی در بخش بین‌المللی داریم و امسال این بخش پررنگ‌تر خواهد بود ما درخواست‌های صدور روادید مهمانان را اعلام کرده‌ایم و منتظرم در فرصت باقیمانده کارها انجام و شنبه میزبان آنها باشیم.

دبیر جشنواره فیلم کودک و نوجوان  درباره برنامه های جشنواره عنوان کرد: سه برنامه مربوط به بزرگداشت و نکوداشت در جشنواره داریم بزرگداشت زهره شکوفنده پیشکسوت حوزه دوبله و داریوش فرضیایی را خواهیم داشت یک نکوداشت هم برای آقای مهدی مسعودشاهی به پاس سالها مدیریت فرهنگی خواهیم داشت بنای ما این بود امسال جشنواره را به صورت یکپارچه برگزار کنیم اما به دلیل مقتضیات زمانی به شکل سال‌های قبل برگزار می‌شود یعنی داوران بخش ملی و داوران بخش بین‌الملل به صورت مجزا آثار را قضاوت خواهند کرد.

 وی اضافه کرد: درباره برنامه‌های جنبی هم طبیعتاً برنامه‌های متعددی خواهیم داشت حدود ۴۰ تئاتر خیابانی طراحی شده که به همت شهرداری اصفهان در محلات برگزار خواهد. بخشی از این برنامه‌ها محله محور و بخشی در موقعیت‌های مختلف برگزار می‌شود با حضور چهره‌های محبوب کودکان استیج‌هایی داریم البته گردهمایی کودکان و نوجوانان هم داریم در تهران هم سه کارگاه برگزار شد.

در ادامه نوبت به پرسش و پاسخ رسید‌. در ابتدا  مرتضی حسینی از آنا درباره لزوم اهمیت به جنگ دوازده روزه و نکوداشت شهدای جنگ سوالی پرسید که جعفری گفت: ما در زمان رونمایی پوستر جشنواره توجهی ویژه به جنگ ۱۲ روزه داشتیم و به فرزندان شهدا و کودکان شهید ادای احترام کردیم. 

وی گفت: یک دلیل مهم درباره برگزاری جشنواره وجود دارد هرچه به سینمای کودک اهمیت بدهیم و تلاش کنیم در پیش چشم سینماگران جدی گرفته شود آنها ترغیب می‌شوند به مسیر خود در سینمای کودک و نوجوان ادامه بدهند در حال حاضر شرایط سینمای کودک و نوجوان مطلوب نیست مثلا حدود ۲۵ اثر بلند به ما رسیده بود که ۸ فیلم انتخاب شد. این نشان می‌دهد که تولیدات و کیفیت آنها چندان خوب نیست اما اگر همین رویداد را هم به جا نیاوریم و مواجه جدی نداشته باشیم خوب نیست. 

وی اضافه کرد: جشنواره کودک تنها میعادگاه برای کودکان و نوجوانان است برگزاری جشنواره حتما کمک کننده است در سال‌هایی که جشنواره تعطیل شد اتفاق بهبود بخشی نیفتاد شرایط بدتر شد که بهتر نشد لذا تعطیلی جشنواره منجر به بهبودی کیفیت و کمیت آثار نمی‌شود به همین دلایل به نظرم جشنواره باید برگزار شود من خودم به عنوان کسی که کار کودک می سازم جشنواره را مهمترین رویداد این حوزه میدانم که می‌شود یک جمع‌بندی در حوزه کودک داشت.

فاطمه آبروش از  پانا درباره  حواشی برگزاری جشنواره فیلم‌های کودکان و نوجوانان در شهر اصفهان و نگرانی در خصوص محل برگزاری سوالی را مطرح کرد. 

حامد جعفری بیان کرد: در فرصت باقی مانده تا جشنواره باید تنها روی کیفیت این جشنواره متمرکز شویم و پس از جشنواره به آسیب شناسی نکات مختلف خواهیم پرداخت. اگر حاشیه‌ای در این خصوص وجود داشته، تنها به دلیل میزان اهمیت این رویداد سینمایی است. در تلاش هستیم تا این جشنواره در سال جاری با بهترین کیفیت ممکن برگزار شود و پس از آن موارد مختلفی را مورد ارزیابی قرار خواهیم داد.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار