سخنگوی قوه قضاییه در پاسخ به پانا مطرح کرد؛

تشکیل کارگروه ویژه قوه قضاییه برای دستگیری قاتل «هدایت‌الله دیده‌بان»

تهران (پانا) - سخنگوی قوه قضاییه با اعلام اینکه هنوز متهم اصلی پرونده شهادت محیط بان منطقه خاییز دستگیر نشده است، گفت: قوه قضاییه کارگروه ویژه‌ای برای دستگیری متهم متواری پرونده قتل هدایت‌الله دیده‌بان تشکیل داده است.

کد مطلب: ۱۶۱۵۷۵۸
لینک کوتاه کپی شد
تشکیل کارگروه ویژه قوه قضاییه برای دستگیری قاتل «هدایت‌الله دیده‌بان»

اصغر جهانگیر پیش از ظهر امروز در نشست  خبری خود با اصحاب رسانه در پاسخ به سوال پانا درخصوص آخرین وضعیت پرونده  هدایت‌الله دیده‌بان، محیط‌بان منطقه خاییز که در خردادماه سال جاری به شهادت رسید،  گفت: ضابطان قوه قضاییه در حال تلاش هستند تا این موضوع را به سرانجام برسانند ما نیز از آنان تقاضا داریم، اقدامات لازم را انجام دهند. متهمان پرونده قتل هدایت الله دیده‌بان ۳ نفر بودند که ۲ نفر از آن‌ها دستگیر شدند و یک نفر همچنان متواری است.

وی افزود: همچنین قوه قضاییه اقداماتی نظیر ممنوع‌الخروجی، توقیف خودرو، مسدود کردن حساب‌های بانکی و اعطای نیابت به استان‌های همجوار برای این پرونده را انجام داده است.

سخنگوی قوه قضاییه گفت: قوه قضاییه کارگروه ویژه‌ای برای دستگیری متهم متواری تشکیل داده است. امید است به زودی شاهد خبرهای خوب در زمینه این پرونده باشیم.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار