رئیس اداره آموزش و پرورش استثنایی استان اردبیل خبر داد:

ارسال تجهیزات توانبخشی و لوازم‌ التحریر در قالب "طرح مهر" به مدارس استان اردبیل

اردبیل (پانا) - رئیس اداره آموزش و پرورش استثنایی استان اردبیل از ارسال تجهیزات توانبخشی و لوازم‌ التحریر در قالب "طرح مهر" به مدارس این استان خبرداد.

کد مطلب: ۱۶۱۴۸۲۵
لینک کوتاه کپی شد
ارسال تجهیزات توانبخشی و لوازم‌ التحریر در قالب "طرح مهر" به مدارس استان اردبیل

محمد شفائی  با اعلام این خبر اظهار کرد: همزمان با آغاز سال تحصیلی جدید و در ادامه اجرای طرح مهر، بیش از ۱۳۰۰ بسته آموزشی و توانبخشی به همراه لوازم‌ التحریر و تجهیزات ویژه برای دانش‌آموزان نابینا به مدارس استان اردبیل ارسال شد.

وی با تأکید بر اهمیت این اقدام گفت: توجه به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، گامی ارزشمند در تحقق عدالت آموزشی و ارتقای کیفیت زندگی آنان است.

رئیس اداره آموزش و پرورش استثنایی استان اردبیل افزود :این حرکت نه‌تنها موجب تقویت انگیزه تحصیلی می‌شود، بلکه می‌تواند الگویی برای گسترش فرهنگ نوع‌دوستی، یاری‌رسانی و مسئولیت‌پذیری اجتماعی در جامعه باشد.

گفتنی است در این مرحله، اقلامی همچون لوازم‌التحریر، دستگاه پرکینز، قلم قرآنی، عصای تلسکوپی، استیکرهای ویژه و تجهیزات ورزشی به ارزش بیش از ۳ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان تهیه و به مناطق آموزشی استان ارسال شد.

 

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار