قدردانی از ۶ تیم برتر کشوری در اختتامیه اولین کارسوق «کوپاد»

تهران (پانا) - اولین کارسوق «کوپاد» با محوریت ساخت کوادکوپتر و طراحی الگوریتم پرواز هوشمند، به میزبانی استان گیلان و با شرکت بیش از ۲۴۰۰ دانش‌آموز پایه‌های هفتم تا دهم از استان‌های قطب ۶ کشور برگزار شد؛ رقابتی چندمرحله‌ای که پس از آزمون‌ها و ارزیابی‌های تخصصی، با معرفی ۳۱ تیم برتر به ایستگاه پایانی رسید.

کد مطلب: ۱۶۰۷۶۷۶
لینک کوتاه کپی شد
قدردانی از ۶ تیم برتر کشوری در اختتامیه اولین کارسوق «کوپاد»

اسماعیل نوغانچی، رئیس اداره کل ‌پرورش استعدادهای درخشان استان گیلان، صبح امروز در آیین پایانی نخستین کارسوق «کوپاد»‌، جزئیات روند برگزاری این رقابت علمی-فناورانه را تشریح کرد و گفت:  ابتدا باید از سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان برای سپردن میزبانی این رویداد بزرگ به استان گیلان تشکر ویژه کنم. همچنین از حمایت‌های دکتر الهام یاوری، دکتر فتحی‌نژاد و دیگر همکارانی  که با همراهی خود، این برنامه را به این مرحله رساندند، قدردانم.

وی با اشاره به نقش مرکز نوآوری نوجوانان برنا و دبیرستان استعدادهای درخشان میرزا کوچک‌خان رشت در این میزبانی ادامه داد:  دبیرخانه این رویداد از ابتدا در مدرسه دوره دوم میرزا کوچک‌خان فعال شد و با حمایت اداره استعدادهای درخشان گیلان و تعامل با رابطان استان‌های قطب ۶، شامل البرز، تهران، شهرستان‌های تهران، قم و گیلان، مراحل اجرایی آغاز شد.

به گفته نوغانچی، ثبت‌نام این رقابت از ۶ دی‌ماه ۱۴۰۳ آغاز و در ابتدا تا پایان دی ادامه داشت، اما با توجه به استقبال بالا تمدید شد. او با اشاره به آمار ثبت‌نام‌ها گفت:   استان البرز: ۶۱۱ دانش‌آموز ‌، شهر تهران: ۳۹۸ دانش‌آموز ‌، شهرستان‌های تهران:  ۴۴۱ دانش‌آموز ‌، استان قم: ۱۳۸ دانش‌آموز ‌، استان گیلان: ۸۴۹ دانش‌آموز ‌.

نوغانچی افزود: در مجموع بیش از ۲۴۰۰ دانش‌آموز از پایه‌های هفتم تا دهم در این رویداد نام‌نویسی کردند و محتوای آموزش مقدماتی به صورت رایگان از طریق پلتفرم مرکز نوآوری در اختیارشان قرار گرفت. تاریخ برگزاری آزمون مرحله نخست، ۲۵ بهمن ۱۴۰۳ بود. ‌از این تعداد ثبت‌نام‌کننده، ۹۷۷ نفر در آزمون غیبت داشتند و نتایج نشان داد‌  ۲۸ نفر نمره صفر ‌، ۹۸ نفر نمره بین صفر تا ۲۵ ‌، ۲۵۹ نفر نمره ۲۵ تا ۵۰‌،  ۸۰۰ نفر نمره ۵۰ تا ۷۵  و   مابقی بالای ۷۵ درصد بودند.  

نوغانچی گفت: براساس تصمیم کمیته علمی، دانش‌آموزانی که نمره ۶۰ و بالاتر کسب کردند، به مرحله دوم راه یافتند. این شامل ۵۹۳ دانش‌آموز در قالب ۲۰۰ گروه بود که نسبت دختران و پسران تقریباً برابر بود. در این مرحله، تیم‌ها ملزم به ارائه‌ پروپوزال طرح خود شدند. از بین ۲۰۰ گروه، ۹۸ گروه آثار خود را به دبیرخانه ارسال کردند.  نتایج داوری این آثار چنین بود:  استان البرز: ۳۴ گروه ‌، استان قم:  ۹ گروه ‌، استان گیلان:  ۲۹ گروه ‌، شهر تهران:  ۶ گروه  و شهرستان‌های تهران: ۲۰ گروه‌. در نهایت ۳۱ تیم برتر شامل ۱۰۲ دانش‌آموز به مرحله مصاحبه حضوری راه یافتند و پس از ارزیابی، ۶ تیم به‌عنوان منتخب کشوری معرفی شدند؛ دو تیم از قم، دو تیم از البرز، یک تیم از گیلان و یک تیم از شهرستان‌های تهران.  

نوغانچی در پایان سخنان خود گفت: جا دارد از سردار بزرگ‌ حاجی‌زاده عزیز‌ یاد کنیم که جای ایشان امروز در جمع ما خالی است. ایشان از پشتوانه‌های اصلی اجرای این برنامه بودند.

مراسم اختتامیه «کوپاد» امروز با معرفی برندگان و تقدیر از دست‌اندرکاران ‌برگزار شد.  

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار