چرا شورای رقابت با عرضه خودرو در بورس مخالف است؟
تهران (پانا) - سخنگوی شورای رقابت با تاکید بر دستورالعمل مصوبه ۵۴۳ گفت: با توجه به اختیار مصرح در فصل نهم قانون اجرای سیاستهای کلی اصل ۴۴ با هرگونه رفتار در بازار خودرو که ناقض این دستورالعمل باشد، مخالف است.

سپهر دادجوی توکلی در واکنش به عرضه خودرو در بورس کالا اظهار داشت: شورای رقابت بر اجرای دستورالعمل ۵۴۳ تنظیم بازار خودرو سواری تاکید دارد و با توجه به اختیار مصرح در فصل نهم قانون اجرای سیاستهای کلی اصل ۴۴ با هرگونه رفتار در بازار خودرو که ناقض این دستورالعمل باشد، مخالف است.
سخنگوی شورای رقابت افزود: اظهارات و افعالی که ناقض قانون و منتج به گمراهی سهامداران است، بدون شک پذیرفتنی نیست و منجر به اخلال در این بازار می شود.
وی بیان داشت: این شورا پیش از این نیز، با تاکید ضرورت نگاه به خودرو به عنوان یک کالای مصرفی و نه سرمایه ای ، با عرضه خورو خارج از چهارچوب دستورالعمل ۵۴۳ مخالفت کرده است.
ارسال دیدگاه