رئیس اداره آموزش و پرورش استثنایی خراسان شمالی خبر داد:

افتتاح طرح «میدان پویا» ویژه دانش‌آموزان استثنایی در بجنورد

خراسان شمالی (پانا) - رئیس اداره آموزش و پرورش استثنایی خراسان شمالی از آغاز اجرای طرح «میدان پویا» در مدارس با نیازهای ویژه خبر داد و گفت: این طرح با هدف غنی‌سازی اوقات فراغت دانش‌آموزان در قالب پنج بخش شهر پویا، خانواده پویا، دانش‌آموز پویا، رویداد پویا و خانه پویا اجرا می‌شود.

کد مطلب: ۱۶۰۱۲۷۶
لینک کوتاه کپی شد
حجم فایل ویدیویی : ۹.۲۳M مدت زمان فایل ویدیویی : ۰۰:۰۱:۳۱ دانلود فایل

امرالله اکرامی در آیین افتتاح طرح «میدان پویا» ویژه دانش‌آموزان استثنایی در بجنورد در گفت‌وگو با پانا اظهار کرد: «میدان پویا در راستای غنی‌سازی اوقات فراغت دانش‌آموزان طراحی شده و در پنج قالب شهر پویا، خانواده پویا، دانش‌آموز پویا، رویداد پویا و خانه پویا به اجرا درخواهد آمد.»

وی افزود: «در افتتاحیه امروز، دو رویداد خانواده پویا و دانش‌آموز پویا برای دانش‌آموزان مدارس استثنایی برگزار شد و تلاش داریم با این برنامه‌ها نشاط و شادابی را در بین دانش‌آموزان و خانواده‌ها تقویت کنیم.»

اکرامی با اشاره به برنامه‌های تابستانی آموزش و پرورش استثنایی گفت: «از ابتدای تابستان پایگاه‌های اوقات فراغت در تمام شهرستان‌ها فعال شد و دانش‌آموزان در رشته‌های مختلف هنری و ورزشی ثبت‌نام کردند. اکنون نیز میدان پویا به‌عنوان گام تازه‌ای در این مسیر آغاز به کار کرده است.»

رئیس اداره آموزش و پرورش استثنایی استان تصریح کرد: «این طرح از هفته آینده در تمام شهرستان‌های استان با رویدادهای پنج‌گانه آغاز خواهد شد تا فرصتی برای پرکردن اوقات فراغت و تقویت توانمندی‌های دانش‌آموزان استثنایی فراهم شود.»

خبرنگار : پریسا طوسیان

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار