رییس دبیرخانه ستاد توسعه فناوری و کاربردی سازی هوش مصنوعی:

ایران ‌در زمینه هوش مصنوعی رتبه ۱۱ تا ۱۳ را دارد

تهران (پانا) - رییس دبیرخانه ستاد توسعه فناوری و کاربردی سازی هوش مصنوعی گفت: ما از نظر نظری در زمینه هوش مصنوعی رتبه ۱۱تا ۱۳ را داریم اما اکنون رتبه کاربردی همش مصنوعی ما در سطحی خوبی نیست و حدودا بین ۶۵ تا ۷۰ است.

کد مطلب: ۱۵۹۵۵۲۱
لینک کوتاه کپی شد
ایران ‌در زمینه هوش مصنوعی  رتبه ۱۱ تا ۱۳ را دارد

عبدالحسین بهرامی در نشست خبری خود در تاریخ ۲۱مرداد ماه در خصوص اینکه سکو و سامانه هوش مصنوعی در چه وضعیتی است، گفت: این دو پروژه در دوره جدید از سمت معاونت فناوری برای توسعه سریع‌تر شکل گرفت. بعد از ابلاغ سند جلسه‌ای داشتیم که در آینده نزدیک هم جلسه دوم را برگزار می‌کنیم. در آن جلسه اول قرار بر این شد مشارکتی با دستگاه‌های مختلفانجام داده تا با تقسیم کار ملی بتوانیم از نقطه «الف» به «ب» برسیم. 

وی گفت: سند ملی هوش مصنوعی در هیات دولت تصویب شد و در آن سند قرار شد رئیس دبیر خانه ستاد از سوی ریاست جمهور منصوب شود.  رییس جمهور این کار را به معاونت اول خود تفویض کردند و جلسات مختلف با ایشان شکل گرفت. همچنین ستاد شکل گرفته در معاونت بر اساس مصوبه هیات وزیران است.

بهرامی ادامه داد: ما در مرکز راهبری توسعه دانش‌بنیان، ستاد هوش مصنوعی و کوانتوم را در سال گذشته تأسیس کردیم. پس از ابلاغ رسمی سند کوانتوم از سوی ریاست محترم جمهور و رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی و همچنین تصویب سند هوش مصنوعی در دولت، این وظیفه ذاتی برای ما ایجاد شد که متناسب با اسناد ابلاغ‌شده، اقدامات لازم را در دستور کار قرار دهیم و این امر محقق شد.

در ادامه عمادالدین فاطمی زادگان رییس دبیرخانه ستاد توسعه فناوری و کاربردی سازی هوش مصنوعی گفت: از اهداف دولت توسعه کاربردی هوش مصنوعی است ما از نظر نظری در زمینه هوش مصنوعی  رتبه ۱۱تا ۱۳ را داریم اما اکنون رتبه کاربردی همش مصنوعی ما در سطحی خوبی نیست و حدودا بین ۶۵ تا ۷۰  است. بنابراین باید توجه کنیم تا کاربرد هوش مصنوعی را در بخش‌های مختلف دولت، بخش خصوصی، زیر ساخت و انرژی توسعه دهیم. به مدد اجرا و حمایت سکو ملی هوش مصنوعی مهم‌ترین اتفاق تقسیم کار دستگاه‌های درگیر  است  ما در ۱۴ محور این تقسیم کار را انجام دادیم. می‌توان مهم‌ترین کاری که از مهر سال گذشته انجام دادیم، سکوی ملی هوش مصنوعی است. خوشبختانه اکنون زیرساخت‌های اجرایی و حمایت‌های مربوط به هوش مصنوعی در حوزه پردازشی تهیه شده است. 

فاطمی افزود: یکی از موضوعات مهم در حوزه هوش مصنوعی داده و حکمرانی، ‌‌طراحی و راه اندازی مراکز داده است. آیین‌نامه‌ها مربوط به داده راه‌اندازی شود امید است اپراتور داده نیز به زودی تشکیل شود. مشکل ابتدایی ما قبل از یکپارچه سازی داده و حفظ حریم‌شخصی در داده وجود دارد این است که ما داده تمیز در ارگان‌ها و بیمارستان‌ها جمع‌آوری نمی‌شود این مسئله امید است در ستاد حل شود.

 

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار