استاندار همدان:
باشگاه پاس را با برنامه احیا میکنیم
همدان (پانا) - استاندار همدان با تاکید بر وجود اراده و سرمایهگذار لازم از برنامهریزی برای احیای باشگاه ریشهدار پاس در استان خبر داد.

حمید ملانوریشمسی در نشست مشترک با رئیس فدراسیون فوتبال جمهوری اسلامی ایران، باشگاه پاس را بخشی مهم از حافظه ورزشی و هویت اجتماعی استان دانست و آمادگی کامل استانداری را برای حمایت، ساختارسازی و واگذاری مسئولانه آن اعلام کرد. وی با اشاره به جایگاه تاریخی و اجتماعی پاس بهعنوان یکی از برندهای اصیل فوتبال کشور گفت که این باشگاه برای مردم همدان بسیار حائز اهمیت است و استانداری با نگاهی مسئولانه و بلندمدت، روند احیای آن را آغاز و حمایت جدی خواهد کرد.
استاندار همدان با بیان اینکه احیای باشگاه نیازمند نظم ساختاری، شفافیت مالی و مدیریت حرفهای است، تاکید کرد که باشگاه باید حسابرسی بودجهای منظم داشته باشد تا زمینه جذب سرمایه و حمایت مالی فراهم شود. ملانوری همچنین به ظرفیت بخش خصوصی در استان اشاره کرد و افزود در صورت تصمیم به واگذاری، سرمایهگذاران توانمند و علاقهمندی در استان وجود دارند، اما واگذاری باید به مدیری صورت گیرد که اهلیت، تجربه و تعهد لازم برای باشگاهداری حرفهای را داشته باشد.
وی بر ضرورت بستهشدن پروندههای قدیمی باشگاه و ایجاد آمادگی ساختاری تأکید کرد و افزود: "ما آمادگی داریم باشگاه را بازسازی کنیم، ساختار آن را ببندیم، و در صورت احراز شرایط، به یک مدیریت متخصص و دلسوز واگذار کنیم. تمام مدلهای پیشنهادی از سوی فدراسیون برای حمایت را بررسی و اجرا خواهیم کرد.
شایان ذکر است در این جلسه، دیگر مسائل مرتبط با زیرساختهای فوتبال استان، ظرفیتهای بومی برای پرورش استعدادها و تعامل بیشتر استان با فدراسیون فوتبال نیز مورد تأکید قرار گرفت.
باشگاه پاس همدان که سالها در بالاترین سطح فوتبال ایران درخشیده، اکنون با حمایت نهادهای محلی و همراهی فدراسیون، در آستانه فصل تازهای از حیات خود قرار گرفته است.
ارسال دیدگاه