عبادزاده در گفت‌وگو با پانا:

تعطیلات تابستانه مدارس بازار ورزش پایه را گرم کرده است

مدارس فوتبال اردوگاه‌های خالی نخبه پروری هستند

تهران(پانا) - پیشکسوت باشگاه پرسپولیس با بیان اینکه مدارس فوتبال اردوگاه‌های خالی نخبه پروری هستند، می گوید با تعطیلی مدارس، بازار ورزش با شور و نشاط آینده‌سازان کشور از حضور در آموزشگاه‌های رشته‌های مختلف ورزشی به ویژه مدارس فوتبال گرم شده است.

کد مطلب: ۱۵۸۶۸۵۴
لینک کوتاه کپی شد
تعطیلات تابستانه مدارس بازار ورزش پایه را گرم کرده است

روح‌الله عبادزاده پیشکسوت باشگاه پرسپولیس در گفت‌وگو با پانا درباره وضعیت مدارس فوتبال، گفت: «تعطیلات تابستان آغاز شد و شاهد شور و نشاط نونهالان، نوجوانان و جوانان کشور در حوزه ورزش هستیم.»

پیشکسوت باشگاه پرسپولیس افزود: «با تعطیلی مدارس، بازار ورزش با شور و نشاط آینده‌سازان کشور از حضور در آموزشگاه‌های رشته‌های مختلف ورزشی به ویژه مدارس فوتبال گرم شده است.»

عبادزاده تأکید کرد: « تفریح و شور و نشاط نونهالان، نوجوانان و جوانان کشور در ایام تعطیلات تابستان بسیار مهم است، ولی نباید با فرمان جنبه تفریحی مدارس فوتبال و آموزشگاه‌های ورزشی، از مسیر حرفه‌ای ورزش خارج شویم. این اتفاق ظلم به آینده سازان ایران اسلامی است.»

 پیشکسوت باشگاه پرسپولیس بیان کرد: «قطعاً تفریح و شور و نشاط برای نسل جوان جهت آغاز سال تحصیلی جدید با روحیه و نشاط بالا لازم است؛ ولی همیشه باید این نکته مهم را در ذهن داشته باشیم که باید به بعد قهرمان پروری هم بپردازیم.»

عبادزاده

عبادزاده مدارس فوتبال را اردوگاه‌های خالی نخبه پروری برشمرد و تصریح کرد: «خیلی کم اتفاق افتاده که مدارس فوتبال به اصطلاح ما فوتبالی‌ها فوتبالیست تولید کنند.»

پیشکسوت باشگاه پرسپولیس با اشاره به اینکه شهریه بالای مدارس فوتبال، خط قرمز بر نخبه‌پروری است، اضافه کرد: «نباید مدارس فوتبال به حال خود رها شوند؛ باید بدانند چه رسالت مهمی در بحث استعدادیابی دارند.»

عبادزاده ادامه داد: «مشکل اصلی خانواده‌ها شهریه‌های بالای مدارس فوتبال است، بیاییم و این چالش را از پیش روی آینده سازان ورزش کشور برداریم.»

پیشکسوت باشگاه پرسپولیس با تأکید بر اینکه مدیران مدارس فوتبال بدانند چه وظیفه سنگینی بر دوش دارند، تصریح کرد: «باید بدانند چه سرمایه مهم و ارزشمندی در اختیار دارند، پس باید با نظارت‌های دقیق این مهم را به آنها گوش زد کرد.»

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار