معاون پرورشی آموزشگاه عطیه ۲ ملارد:

عید سعید قربان، نماد والای تسلیم محض در برابر اراده‌ الهی و اوج عبودیت و بندگی است

ملارد (پانا) - معاون پرورشی آموزشگاه عطیه ۲، عید سعید قربان را نماد تسلیم محض در برابر اراده‌ی الهی، اوج عبودیت و نمونه‌ای بی‌بدیل از ایمان و فداکاری در تاریخ انسانیت دانست.

کد مطلب: ۱۵۷۵۱۹۴
لینک کوتاه کپی شد
عید سعید قربان، نماد والای تسلیم محض در برابر اراده‌ الهی و اوج عبودیت و بندگی است

 فاطمه رستمی، معاون پرورشی آموزشگاه عطیه ۲، در گفت‌وگو با خبرنگار پانا، به بررسی عید قربان و تأثیر آن بر فرهنگ دینی مسلمانان پرداخت و گفت: «عید سعید قربان، نماد والای تسلیم محض در برابر اراده‌ی الهی و اوج عبودیت و بندگی است. هنگامی که حضرت ابراهیم (ع) فرمان الهی را بی‌هیچ تردیدی پذیرا شد، نمونه‌ای بی‌بدیل از ایمان، اخلاص و فداکاری در تاریخ انسانیت به ثبت رسید.»

وی با اشاره به ابعاد عمیق این روز در بُعد اخلاقی و معنوی، افزود: «این عید شریف، صرفاً یک مناسبت مذهبی نیست؛ بلکه تجلی‌گاه ژرف‌ترین پیام‌های معنوی برای نوع بشر است. آموزه‌ی بنیادین این روز، رهایی از خودخواهی‌ها و نفسانیات و توجه به رضای پروردگار متعال است؛ مسیری که انسان را به قله‌های کمال و رشد روحانی رهنمون می‌سازد.»

رستمی در ادامه به نقش‌آفرینی نظام آموزش و پرورش در تربیت نسل آینده و لزوم پرورش روحیه‌ی ایثار در میان دانش‌آموزان اشاره کرد و تصریح نمود: «روز قربان، فرصت مغتنمی است تا دانش‌آموزان با مفاهیمی نظیر ایثار، ازخودگذشتگی و نوع‌دوستی آشنا شوند. ما در آموزشگاه می‌کوشیم از رهگذر اجرای برنامه‌های فرهنگی، نمایش‌های موضوعی، و نشست‌های معرفتی، زمینه‌ی درک عمیق‌تر این مفاهیم را برای دانش‌آموزان فراهم سازیم.»

وی همچنین با نگاهی نقادانه به شرایط امروز جامعه و چالش‌های فرهنگی پیش‌روی نوجوانان، خاطرنشان کرد: «در دنیای پرشتاب امروز که بسیاری از ارزش‌های انسانی در هیاهوی روزمرگی‌ها به فراموشی سپرده شده، بیش از پیش نیازمند احیای آموزه‌های اخلاقی اسلام عزیز هستیم. عید قربان می‌تواند آغازی باشد برای بازاندیشی در سبک زندگی و زمینه‌ساز پرورش نسلی مؤمن، مسئول و مهربان.»

رستمی در پایان خاطرنشان کرد: «ما به عنوان مربیان و مسئولان آموزشی، وظیفه داریم که این مفاهیم را در ذهن و دل دانش‌آموزان نهادینه کنیم.  امیدواریم که نسل آینده با درک عمیق‌تری از ایثار و نوع‌دوستی، در راستای تحقق ارزش‌های انسانی و معنوی گام بردارد و جامعه‌ای مملو از محبت و همدلی بسازند.»

خبرنگار : دانش آموزان ،ناجیه تاجیک ،خدیجه تاجیک

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار