رئیس کمیسیون مدرسه‌یاری جامعه خیرین مدرسه‌ساز کشور در گفت‌وگو با پانا خبر داد:

تجهیز هزار کلاس درس استان سیستان و بلوچستان به کتابخانه تا مهر امسال

تهران (پانا) - رئیس کمیسیون مدرسه‌یاری جامعه خیرین مدرسه‌ساز کشور از تجهیز هزار کلاس درس به کتابخانه در استان سیستان و بلوچستان تا مهر امسال خبر داد.

کد مطلب: ۱۵۷۴۷۵۱
لینک کوتاه کپی شد
تجهیز هزار کلاس درس استان سیستان و بلوچستان به کتابخانه تا مهر امسال

مهدی نوید ادهم در گفت‌وگو با پانا اظهار کرد: «خوشبختانه پروژه مدرسه‌یاری یعنی مشارکت خیرین در امر نرم‌افزاری آموزش و پرورش در دو، سه سال اخیر در جامعه خیرین مدرسه‌ساز مورد استقبال خیرین قرار گرفته و با حمایت آن‌ها اقدامات فراوانی در کشور به‌خصوص در استان سیستان و بلوچستان انجام شد.»

وی ادامه داد: «به عنوان مثال ما تقریباً حدود ۱۰۰۰ نفر از معلمان بومی را با همکاری مدرسان موفق تهرانی و مولفان کتاب‌های درسی به گونه‌ای آموزش دادیم که تحت عنوان تربیت مدرس میانی آماده شدند و اکنون می‌توانند این افراد، دیگر معلمان را آموزش دهند. به این ترتیب در آینده نزدیک ما نیاز نداریم به‌ویژه در دوره آموزش ابتدایی، برای آموزش معلمان، استاد از تهران اعزام کنیم و بومی خود استان به سطحی از توانمندی، مهارت و شایستگی خواهد رسید که بتواند همکاران خود را آموزش بدهد.»

رئیس کمیسیون مدرسه‌یاری جامعه خیرین مدرسه‌ساز کشور اضافه کرد: «ما در صدد هستیم که ۱۰۰۰ کلاس درس را به کتابخانه کلاسی مجهز کنیم. مقدمات این کار فراهم شده و برای مهر امسال انجام خواهد شد.»

نوید ادهم گفت: «هم‌اکنون ۱۴۰۰۰ از دانش‌آموزان ایرانشهر و چابهار تحت پوشش آموزش کتابخوانی هستند. دوره‌هایی را برای مدیران و معلمان از ابتدای مهر ماه برگزار کردیم تا در طول سال این بچه‌ها را با کتاب و کتابخانه آشنا کنند و انشالله تا پایان خرداد ماه جشن این کار را برپا خواهیم کرد. در این جشن، بچه‌هایی که کتاب خوانده‌اند، خاطرات و تجربیات‌شان را در قالب‌های هنری ارائه خواهند داد.»

وی افزود: «کار دیگری که انجام داده‌ایم آموزش مشاوره به دانش‌آموزان، معلمان و مربیان پرورشی بوده است. مربیان وقتی می‌خواهند به دانش‌آموزانی که نیازمند مشاوره هستند، خدماتی ارائه بدهند، خودشان باید از توانمندی برخوردار باشند.»

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار