برگزاری نمایشگاه نقاشی با حضور هادی ضیاع‌الدینی و ژیلا احمدی در شهرستان دهگلان

دهگلان (پانا)_ نمایشگاه نقاشی هنرمندان برجسته هادی ضیاع‌الدینی و ژیلا احمدی با استقبال گسترده مردم شهرستان دهگلان برگزار شد. این رویداد فرهنگی که برای عموم آزاد بود، فرصتی بی‌نظیر برای آشنایی با آثار هنری معاصر فراهم آورد.

کد مطلب: ۱۵۷۳۹۵۷
لینک کوتاه کپی شد
برگزاری نمایشگاه نقاشی با حضور هادی ضیاع‌الدینی و ژیلا احمدی در شهرستان دهگلان

 در روزهای اخیر، شهرستان دهگلان میزبان نمایشگاهی ویژه از آثار نقاشی دو هنرمند مطرح کشور، هادی ضیاع‌الدینی و ژیلا احمدی بود. این نمایشگاه که در فضای هنری شهر برگزار شد، با استقبال چشمگیر علاقه‌مندان به هنرهای تجسمی روبرو گردید و فرصتی مناسب برای معرفی هنر معاصر به جامعه محلی ایجاد کرد.

هادی ضیاع‌الدینی، با سبک منحصر به فرد و تکنیک‌های نوآورانه خود، و ژیلا احمدی که در خلق آثار با رنگ‌های زنده و موضوعات اجتماعی شناخته می‌شود، هر دو توانستند مخاطبان را به دنیای رنگ و احساسات دعوت کنند. آثار به نمایش گذاشته شده شامل تابلوهای نقاشی با موضوعات متنوع از طبیعت تا مفاهیم انسانی بود که هر کدام داستانی متفاوت را روایت می‌کردند.

این نمایشگاه که برای عموم مردم آزاد بود، نه تنها محلی برای دیدار و تبادل نظر هنرمندان و علاقه‌مندان به هنر بود، بلکه بستری برای افزایش آگاهی و فرهنگ‌سازی در زمینه هنرهای تجسمی در شهرستان دهگلان به شمار می‌رفت. مسئولان برگزاری اعلام کردند که هدف از این رویداد، ارتقاء سطح فرهنگی و هنری منطقه و ایجاد فضای مثبت برای رشد هنرمندان جوان است.

بازدیدکنندگان ضمن ابراز رضایت از کیفیت آثار و فضای نمایشگاه، خواستار تکرار چنین برنامه‌هایی در آینده شدند تا هنر و فرهنگ بیش از پیش در شهرستان دهگلان رونق یابد. این رویداد نشان داد که هنر می‌تواند پلی باشد برای ارتباط بهتر میان مردم و هنرمندان و فرصتی برای تجدید حیات فرهنگی در مناطق مختلف کشور.

خبرنگار : دانش‌آموز: سینا مرادی

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار