فرمانده انتظامی شهرستان مانه‌وسملقان خبر داد:

توقیف پژو پارس با ۱۴ میلیون خلافی

مانه و سملقان(پانا)- فرمانده انتظامی شهرستان مانه‌وسملقان از توقیف یک دستگاه خودروی سواری پژو پارس دارای بیش از ۱۴ میلیون تومان خلافی پرداخت‌نشده در این شهرستان خبر داد.

کد مطلب: ۱۵۷۲۷۳۲
لینک کوتاه کپی شد
توقیف پژو پارس با ۱۴ میلیون خلافی

عیسی خدایی در این زمینه اظهار کرد:مأموران کلانتری ۱۱ شهر آشخانه در راستای اجرای طرح‌های کنترلی و ارتقاء امنیت ترافیکی، حین گشت‌زنی به یک دستگاه پژو پارس مشکوک شده و آن را متوقف کردند.

وی افزود: در استعلام به‌عمل‌آمده از سامانه راهور مشخص شد این خودرو دارای بیش از ۱۴ میلیون تومان خلافی پرداخت‌نشده بوده که بلافاصله برابر مقررات توقیف و به پارکینگ منتقل شد.

فرمانده انتظامی مانه‌وسملقان در پایان ضمن تأکید بر برخورد قاطع پلیس با تخلفات رانندگی، از شهروندان خواست در صورت مشاهده هرگونه مورد مشکوک یا تخلف، مراتب را از طریق شماره ۱۱۰ به پلیس گزارش دهند.

 

منبع : فارس

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار