امام جمعه شیروان:
امروز حامیان غزه در سراسر جهان شعار میدهند
شیروان (پانا)-امام جمعه شیروان گفت:امروز حامیان غزه در سراسر جهان در حمایت از فلسطین، علیه آمریکا و اسراییل شعار میدهند.

حجت الاسلام و المسلمین جواد غلامی امام جمعه شیروان در حاشیه یادواره ۱۲ شهید روستای چوکانلو شهرستان شیروان گفت:امروز حامیان غزه در سرتاسر جهان علاوه بر اینکه به زبان خود و زبان های بین المللی علیه آمریکا و اسراییل و در حمایت از فلسطین شعار سر می دهند، به زبان فارسی و با نگاه ایران به عنوان پیش قراول مبارزه با استکبار، شعار مرگ بر اسراییل را طنین انداز می کنند.
وی با اشاره به مسئله کاهش جمعیت گفت:امروز میدان رزم، میدان جوانی جمعیت و فرزند آوری است و مسئولین و خانواده های ما همانند دوران دفاع مقدس بایستی در این مسئله مهم و حیاتی به صورت جهادی وارد عمل شوند.
غلامی در خصوص نفوذ و صدور انقلاب اظهار کرد:قدرت جمهوری اسلامی در منطقه را می توان از تکرار چند باره نام ایران در صحبت های ترامپ و در سفر به کشورهای حاشیه خلیج فارس متوجه شد.
گفتنی است هشتمین یادواره شهدای روستای چوکانلو و توپکانلو شیروان و شهید خلبان امیر براتعلی صدقی با حضور پرشور مردم شهید پرور و مسئولین شهرستانی به همت حوزه های مقاومت بسیج شهر لوجلی در مسجد این روستا برگزار شد.
ارسال دیدگاه