بمناسبت روز جهانی موزه؛

موزه ملی ورزش ایران، امروز کانون گردهمایی بزرگان و قهرمانان دیروز و امروز

جوادی: موزه ورزش گنجینه طلایی ماندگاری چهره‌های ماندگار تاریخ ورزش ایران است

تهران(پانا) - پیشکسوت کشتی کشورمان با بیان اینکه موزه ورزش گنجینه طلایی ماندگاری چهره‌های ماندگار تاریخ ورزش ایران است، می‌گوید چه زیباست وقتی از تندیس یک قهرمان رونمایی می‌‌شوند و آن ورزشکار در قید حیات است، قهرمانان زنده را دریابیم.

کد مطلب: ۱۵۶۹۹۳۶
لینک کوتاه کپی شد
موزه ملی ورزش ایران، امروز کانون گردهمایی بزرگان و قهرمانان دیروز و امروز

مراسم روز جهانی موزه امروز ۲۸ اردیبهشت در محل کمیته ملی المپیک به مناسبت روز جهانی موزه برگزار شد، موزه ملی ورزش ایران، کانون گردهمایی بزرگان و قهرمانان دیروز و امروز ورزش ایران است.

آیین-بزرگداشت-و-رونمایی-از-دست-نوشته-های-غلامرضا-تختی

 

موزه ورزش ایران، تالاری تو در تو از قاب‌هایی طلایی مزین به سیمای قهرمانان و چهره‌های ماندگار تاریخ ورزش ایران است.

تندیس جهان پهلوان تختی به موزه ملی ورزش ایران عیار بالایی بخشیده است، موزه ملی ورزش، هویت تاریخی سیمای پیر ورزش ایران با قدمت طولانی در ورزش جهان است.

آیین-بزرگداشت-و-رونمایی-از-دست-نوشته-های-غلامرضا-تختی (1)

ابراهیم جوادی پیشکسوت کشتی کشورمان در گفت‌وگو با پانا، در روز جهانی موزه، گفت: «موزه در تمام دنیا، هویت تاریخ همان کشور را روایت می‌کند، سلسله جبال موزه‌ها در ایران هم راوی بصری تمدن غنی ایرانی و اسلامی در تاریخ کهن کشورمان است.»

مرد برنزی ورزش ایران در بازی‌های المپیک ۱۹۷۲ مونیخ افزود:«موزه‌ها و به ویژه موزه ورزش، باید محل حضور داشن آموزان، نوجوانان و جوانان آینده ساز ایران اسلامی باشند، تا بیش از گذشته آن هم به صورت بصری با این تمدن غنی آشنا شوند.»

600

جوادی با اشاره به اقدامات کمیته ملی المپیک در موزه ورزش، موزه ورزش را گنجینه طلایی ماندگاری چهره‌های ماندگار تاریخ ورزش ایران برشمرد و تصریح کرد: «همه این قهرمانان، روزی با افتخار بالای سکوهای قهرمانی برای کشور افتخارآفرینی کردند.»

71584_orig

پیشکسوت کشتی کشورمان با بیان اینکه تماشای مجدد وسایل منتصب به آقا تختی برایم بسیار جالب بود، اضافه کرد: «این اقدامات بسیار ارزنده و ماندگار است.»

قهرمانان زنده را دریابیم

جوادی با خطاب به کمیته ملی المپیک و متولیان ورزش کشور در بحث برگزاری مراسم تجلیل، با تأکید بر اینکه چه زیباست وقتی از تندیس یک قهرمان رونمایی می‌‌شوند و آن ورزشکار در قید حیات است، تصریح کرد: «قهرمانان زنده را دریابیم.»

پیشکسوت کشتی کشورمان با تأکید بر اینکه از تجلیل مدال آورالن و قهرمانان کوچک غافل نشویم، اضافه کرد: «این اقدامک به عنوان بمب انگیزه برای این قهرمانان و مدال آوران نونهال، نوجوان و جوان در رشته‌های مختلف عمل می‌کند، زیرا آنها آینده سازان ورزش ایران هستند.»

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار