روز افتخار در منطقه ۴‌‌؛

بدرقه‌ای باشکوه برای ستارگان فرهنگی‌هنری

تهران (پانا ) - جایی که هنر با آموزش پیوند خورد و استعدادها به صحنه آمدند، امروز منطقه ۴ آموزش و پرورش تهران، میزبان آیین باشکوه اختتامیه مسابقات فرهنگی‌هنری بود؛ مراسمی که با تجلیل از برترین‌ها توسط عباس کیوانلو مدیر آموزش و پرورش منطقه ۴، نمادی از تعلیم و تربیت تمام‌ساحتی شد.

کد مطلب: ۱۵۶۹۸۰۷
لینک کوتاه کپی شد
بدرقه‌ای باشکوه برای ستارگان فرهنگی‌هنری

مراسم اختتامیه مسابقات فرهنگی‌هنری منطقه ۴ آموزش و پرورش تهران، امروز با حضور پررنگ مسئولان، دانش‌آموزان و خانواده‌های آنان برگزار شد. این رویداد، آیینه‌ای از تلاش‌های یک‌ساله دانش‌آموزان و مربیان در عرصه فرهنگ و هنر بود که در قالب اجراها و تقدیرها به بار نشست.

آغازگر برنامه، اجرای پرانرژی گروه سرود دانش‌آموزی بود که فضای سالن را پر از شور و هیجان کرد. پس از آن، گروه هم‌نوازان در حاشیه برنامه، با اجرای قطعاتی آرام و دل‌نشین، فضای فرهنگی مراسم را تکمیل کردند.

عباس کیوانلو با تأکید بر نگاه جامع به تعلیم و تربیت، گفت: «رشد تمام‌ساحتی، شعار نیست؛ رویکردی است که باید در همه ابعاد آموزش و پرورش جاری باشد. مدرسه امروز تنها محل انتقال دانش نیست، بلکه بستر پرورش هویت، شخصیت و توانمندی‌های گوناگون دانش‌آموزان است. جشنواره فرهنگی‌هنری، نمونه‌ای از این نگاه چندبعدی است که اجازه می‌دهد دانش‌آموزان خودِ واقعی‌شان را تجربه کنند.»

 وی همچنین خاطر نشان کرد:

«همکاران ما در این روزهای پرترافیک کاری، فراتر از وظایف روزمره عمل کردند تا این برنامه با کیفیت و نظم برگزار شود. این تلاش‌ها، گواهی است بر تعهد مجموعه آموزش و پرورش منطقه ۴ به رشد دانش‌آموزان در همه ابعاد. از همه مربیان، مدیران و عوامل اجرایی صمیمانه سپاسگزارم.»

کیوانلو در پایان سخنان خود اظهار داشت : «فرزندان ما امروز بیش از هر زمان دیگری نیازمند حمایت فرهنگی و عاطفی‌اند. خانواده و مدرسه، اگر در کنار هم حرکت کنند، می‌توانند آینده‌ای روشن‌تر برای نسل آینده بسازند. ما باید استعدادها را بشناسیم، باور کنیم و فضا بدهیم تا بدرخشند.»

سپس، جعفری معاون پرورشی منطقه نیز با بیانی کوتاه، بر اهمیت نقش جشنواره‌های فرهنگی در شناسایی استعدادها تأکید کرد و از معلمان و مربیان بابت همراهی مؤثرشان قدردانی کرد.

در ادامه مراسم، از دانش‌آموزان برگزیده مقاطع ابتدایی، متوسطه اول و دوم با اهدا لوح تقدیر و جوایز تجلیل شد. چهره‌های پرشور دانش‌آموزان و تشویق ممتد حاضران، لحظاتی ناب از غرور و انگیزه خلق کرد.

این اختتامیه، نقطه پایان یک مسیر نبود، بلکه آغاز راهی نو برای تقویت هویت فرهنگی در مدارس منطقه ۴ بود؛ راهی که با حمایت مدیران، خانواده‌ها و تلاش بی‌وقفه دانش‌آموزان، آینده‌ای روشن‌تر را نوید می‌دهد.

خبرنگار : محدثه آمره

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار